Entertainment

Dit is de 18 jaar jongere vriendin van Eddie Murphy

vriendin eddie murphy paige butcher

Eddie Murphy is een bekende cabaretier en acteur die al jaren in de spotlights staat. Met zijn unieke humor en talent voor imitaties heeft hij zich opgewerkt tot een van de meest succesvolle artiesten in de entertainmentindustrie. Maar naast zijn succes op het witte doek, is Eddie ook bekend om zijn rijke liefdesleven. Hij heeft tien kinderen met verschillende partners en is samen geweest met vele vrouwen, waaronder Whitney Houston, Nicole Murphy, Melanie Brown en Tracey Edmonds. Maar sinds een aantal jaar is er één vrouw die het hart van Eddie Murphy gestolen heeft: zijn vriendin Paige Butcher.

Prachtige vriendin van Eddie Murphy

Paige Butcher is een Australische model en actrice die geboren is in Perth. Op jonge leeftijd begon ze met modellenwerk en heeft een aantal rollen als achtergrond model in verschillende films. De blondine ontmoette Eddie Murphy op een filmlocatie en hoewel er geen directe vonk oversloeg, ontstond er wel een spanning tussen hen. In 2012 kwamen ze uiteindelijk bij elkaar en sindsdien zijn ze verloofd. Paige is een prachtige vrouw, maar ze is niet bij Eddie voor de roem. Zodra ze een relatie kregen trok ze de stekker uit haar social media-kanalen om hun relatie privé te houden.

Relatie

Ondanks dat de vriendin van Eddie Murphy twintig jaar jonger is dan Eddie zelf, lijkt dit geen probleem te zijn in hun relatie. De twee delen een grote liefde en respect voor elkaar en zijn vaak samen te zien op verschillende events. Eddie Murphy heeft in het verleden vaak gepraat over hoe gelukkig hij is met Paige Butcher aan zijn zijde en hoeveel hij van haar houdt.

Entertainmentindustrie

Eddie Murphy zelf heeft een lange carrière in de entertainment industrie, hij begon zijn carrière als komiek in stand-up comedy clubs, later werd hij bekend als acteur en cabaretier. Hij speelde in vele films zoals Beverly Hills Cop, Shrek en Dreamgirls. Hij is ook bekend van de show Saturday Night Live waar hij een aantal jaren heeft meegewerkt. Na het zien van zijn cv kun je maar één ding concluderen: Eddie Murphy is een succesvolle man in de entertainmentindustrie. Al moge het duidelijk zijn dat zijn grootste succes zijn liefde voor Paige is. Want  eerlijk is eerlijk: Paige Butcher is een lust voor het oog.