Oud en nieuw komt er aan! Kerst is voorbij en de familie en schoonfamilie heeft weer genoeg van je gezien. Nu is het tijd om met je vrienden nog één keer in je kerstvakantie er een mooie avond van te maken. Want zo luid je natuurlijk het best het nieuwe jaar in: met een knallend feest!

Biertje, champagne en… karaoke

Oudejaarsavond staat bij veel mensen bol van de tradities. Oliebollen en appelflappen eten, vrienden uitnodigen of samen een feestje vieren en proosten om twaalf uur. Kijken naar het vuurwerk of misschien zelf een grondbloem afsteken en de champagne poppen. Vervolgens kun je óf naar bed gaan, óf volledig doorzakken. Dat tweede is een veel voorkomend verschijnsel. Één van de beste momenten om te kijken hoe lang je het kunt volhouden op een avond is natuurlijk met oud en nieuw. Voor deze kleine uurtjes is er een mooie gadget te vinden op de online webshop Bol.com: een karaoke-set die je thuis gewoon kunt gebruiken. Zo kun je thuis je mooiste muzikale kunsten aan je vrienden laten horen en hopelijk zijn ze het de volgende dag dan weer vergeten.

oud en nieuw

Niet meer naar de karaoke-bar met oud en nieuw

Een karaoke-bar is vaak gezellig en leuk om bij te zijn, maar met deze karaoke-set hoef je niet meer het huis uit. Begin en eindig thuis waardoor jullie je voor niemand meer hoeven te schamen. In de microfoon je favoriete klassiekers schreeuwen, van Purple Rain tot Livin’ on a prayer en van mee rappen met Eminem tot de uithalen van Freddy Mercury. Zelfs de meest verlegen mensen grijpen de micorofoon, het is immers maar één keer per jaar oud en nieuw en thuis ben je toch alleen met je vrienden. Deze set is gewoon bij Bol.com te krijgen en kost €29,95. Hierna kun je hem uiteraard nog vaker gebruiken bij verjaardagen, vrijmibo’s of vrijgezellenfeestjes. Maar eerst maar eens vrolijk het nieuwe jaar in duiken!

oud en nieuw