Gear

Vier feest op het water met de opblaasbare XXL eenhoorn van Lidl

Opblaasbare XXL eenhoorn

Er lijkt geen eind aan al die opblaasbare dierenvriendjes te komen. Nu moeten we toch echt terug komen op een eerdere uitspraak die wij hebben gemaakt. Onlangs lachten we de ‘opblaasbare eenhoorn’ nog uit en raadden we je een opblaasbare T-Rex aan. Maar de komst van deze opblaasbare XXL eenhoorn brengt daar verandering in, want zeg nou zelf: feestvieren op dit opblaasvriendje is toch wel echt heel leuk?!

Lidl

Allereerst moeten we de Lidl wederom bedanken. We weten niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar telkens komen ze weer met de meest vernieuwende gadgets. We kunnen er simpelweg geen genoeg van krijgen en daarbij komt kijken dat de gadgets voor leuke prijsjes over de toonbank gaan.

Opblaasbare XXL eenhoorn

Die kleine eenhoorn was al leuk genoeg, voor de dames tenminste. Met de komst van deze heuse opblaasbare XXL eenhoorn is het voor de mannen in ieder geval ook een stuk leuker. Je kan namelijk met zes personen op het water met dit opblaasvriendje feest vieren. We moeten er dan wel meteen bij vermelden dat je gemiddeld per persoon maximaal 80 kg mag wegen. Anders kan de pret snel bedorven zijn.

Leuk en handig

Met zes personen op zo’n flinke unit als deze is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar er is meer wat deze opblaasbare XXL eenhoorn top maakt. Zo beschikt deze eenhoorn namelijk over 8 bekerhouders en biedt ie ruimte voor een drankkoeler! Wij raden dus aan om een flesje bubbels mee te nemen, een tas met ijskoud pils en je vrienden, want samen gaan jullie een onvergetelijke dag beleven op dit badeiland. Erop komen kan natuurlijk best lastig zijn, maar ook daar is aan gedacht! Er is namelijk een opstap platform bijgemaakt, zodat er niet continu iemand bij moet staan om je op de eenhoorn te hijsen. Mocht je geïnteresseerd zijn kan je hier terecht voor meer informatie en de prijs!

Bron: MAN MAN