Gear

Met deze opblaasbare speedboot spelen jij en 5 vrienden de zomer uit

Opblaasbare speedboot

Our prayers have been heard! Jarenlang hebben we je geconfronteerd met de dikste jachten, speedboten en andere watervoertuigen die we tezamen niet eens betalen kunnen. In onze dagelijkse poging om dromen af te wisselen met het haalbare komen we deze keer uit op de grootste, snelste en coolste wannahave van deze zomer. De header verraadt het al, juist: een speedboot! Maar wat voor een? Opnieuw juist: een opblaasbare variant waar jij met vijf vrienden de nodige pilsjes op weg kunt tikken. Met z’n zessen is deze opblaasbare speedboot echt een prikkie. Denk aan 200 tot 300 euro.

Opblaasbare speedboot

Yup, een plekje op het water is over het algemeen niet weggelegd voor de normale sterveling, maar  met dit blauwe gevaarte meten jij en je groep zo de Balr-lifestyle van Demy de Zeeuw aan. Met acht cupholders en een zwemplatform is ‘ie in ieder geval van alle gemakken voorzien. Als je een beetje creatief bent kun je er zelfs nog veel meer van maken.

Vooralsnog wordt ‘ie de Bay Breeze Boat Party Island genoemd. Maar we snappen dat jij ‘m als kapitein een andere naam doopt.

Blauw gevaarte

We noemen het natuurlijk niet voor niets een gevaarte. Niet dat je er zware rampen mee veroorzaken kunt, je moet zelf zelfs uitkijken met scherpe voorwerpen. Desalniettemin beslaat de lengte van deze opblaasbare speedboot maar liefst zes meter. Met een breedte van 3 meter is het zelfs een ‘Island’ te noemen. De fabrikanten hebben ook rekening gehouden met de aerodynamica, want met een hoogte van maar één meter ontvaar je een hoop wind.

Zo, nu je alle ins & outs van dit aquatische zomerspektakel kent hoef je ‘m alleen nog maar af te tikken voordat een ander ermee vandoor racet.

Bron: Manify