Nederlanders staan erom bekend erg veel te houden van aanbiedingen. Van bananen tot auto’s, zolang er korting op zit, heb je onze aandacht. Maar bij supermarkten denk je net echt snel aan luxeproducten. Toch verkoopt Lidl iets wat we allemaal wel willen hebben in deze tropische temperaturen: een opblaasbare jacuzzi.

Lidl verkoopt spotgoedkope jacuzzi

Een luxe jacuzzi ligt voor veel normale stervelingen niet bepaald binnen handbereik. Daar heeft Lidl iets op gevonden. De supermarkt komt namelijk met een geweldige deal voor een opblaasbare jacuzzi. Maar het is heus niet een of ander ‘flut’ zwembadje. De jacuzzi is gemaakt uit stevige materialen en zit behoorlijk comfortabel.

opblaasbare jacuzzi lidl

Opblaasbare jacuzzi voor zes personen

De Palm Springs LAY-Z Spa is hét alternatief voor een peperdure jacuzzi. Door de ruime afmetingen van Ø196 x 71 cm is er plek voor maar liefst zes personen. Zet het bier maar vast koud, want in deze opblaasbare jacuzzi haal jij die ultieme wellness-ervaring gewoon in huis.

Behoorlijke luxe voor een klein prijsje

En dat dit niet zomaar een badje is, dat moge duidelijk zijn. De opblaasbare jacuzzi van de Lidl heeft een verwarmingsfunctie tot maximaal 40 °C. Maar daar houdt het zeker niet op. Heb jij zin in een ultiem momentje van ontspanning? Dan kan je genieten van de 140 massagejets. De binnenbekleding met mozaïek look geeft het geheel een extra luxe vleugje. Door de LED-verlichting lijkt het net alsof je je in een spa bevind. Je hoeft ‘m alleen maar op te blazen en jouw jacuzzi is klaar voor gebruik.

goedkope jacuzzi

Waar een normale jacuzzi vaak erg aan de prijs is, is dat bij de opblaasbare jacuzzi van de Lidl zeker niet het geval. Voor een bedrag van 499 euro heb jij deze zomer je eigen jacuzzi in je achtertuin staan. Deze spotgoedkope whirlpool kan je nu in huis halen via de webshop van Lidl.

Ben je meer een doe-het-zelver? Lees hier hoe jij je eigen zwembad bouwt voor nog geen 250 euro.