Nu een dagje spa of zwembad er nog een tijdje niet in zit is het aan jou om jezelf te entertainen en te verwennen. Daarom brengen wij de spa naar jou, met deze opblaasbare hottub ben jij de komende tijd wel onder de pannen.

Opblaasbare hottub  van Bol.com

Op Bol.com vind je soms de meest vreemde dingen zoals een inklapbaar bad, maar soms zitten er ook verborgen pareltjes tussen. Deze opblaasbare hottub is zo’n pareltje. Je kan namelijk voor de ‘kleine’ prijs van 369.90 heb je namelijk al een van deze spa-items in je achtertuin staan, tenzij je hem ergens anders wilt, maar dat is aan jullie zelf. Het handige aan dit ding is dat hij is voorzien van een filter zodat de kwaliteit van het water goed blijft en hij is ook voorzien van een pomp en verwarming, maar het verwarmingsdeel is vooral iets om naar uit te kijken.

Je er kan er met 4 personen in, dus lekker in de hottub onder het genot van een biertje en vrienden is zeker een optie. Mocht 4 te weinig zijn is er voor 50 euro meer ook nog een versie voor 6 personen, met natuurlijk dezelfde opties. Zo kan je lekker lui hangen in je eigen opblaasbare hotttub die je tot 40 graden warm kunt maken. Niet verkeerd dus.

opblaasbare jacuzzi

Zie hier meer info over deze heerlijke hottub

Onderhoudsvriendelijke spa

Natuurlijk is onderhoud belangrijk, ook bij een ‘home made spa’. Bepaalde chemicaliën moet je zelf nog aanschaffen, maar dat zijn nou niet echt torenhoge kosten. Hetgene waar wij ons eerder zorgen over maken is hoe snel hij lek gaat, want je wil natuurlijk niet dat ie na één weekje in je tuin al ineens leeg begint te lopen. De hottub is 70 centimeter diep, dus in principe moet je er comfortabel genoeg in rond kunnen dobberen. Dit is dus serieus iets om te overwegen voor de komende periode. Mocht je overigens weer klaar zijn met een opblaasbare hottub in je tuin, dan laat je hem leeglopen en vouw je hem weer op, zo neemt ie ook niet je hele tuin in beslag.