Gear

Lidl stunt met korting op opblaasbare hottub

opblaasbare hottub lidl

Nederlanders staan erom bekend erg veel te houden van aanbiedingen. Van bananen tot auto’s, zolang er korting op zit, heb je onze aandacht. Maar bij supermarkten denk je net echt snel aan luxeproducten. Toch verkoopt Lidl iets wat we allemaal wel willen hebben: een opblaasbare hottub.

Lidl verkoopt spotgoedkope hottub

Een luxe hottub ligt voor veel normale stervelingen niet bepaald binnen handbereik. Daar heeft Lidl iets op gevonden. De supermarkt komt namelijk met een geweldige deal voor een opblaasbare hottub. Maar het is heus niet een of ander ‘flut’ zwembadje. De obplaasbare hottub van de Lidl is gemaakt uit stevige materialen en zit behoorlijk comfortabel.

Opblaasbare hottub voor zes personen

De Palm Springs LAY-Z Spa is hét alternatief voor een peperdure hottub. Door de ruime afmetingen van Ø196 x 71 cm is er plek voor maar liefst zes personen. Zet het bier maar vast koud, want in deze opblaasbare hottub haal jij die ultieme wellness-ervaring gewoon in huis.

Behoorlijke luxe voor een klein prijsje

En dat dit niet zomaar een badje is, dat moge duidelijk zijn. De opblaasbare hottub van de Lidl heeft een verwarmingsfunctie tot maximaal 40 °C. Maar daar houdt het zeker niet op. Heb jij zin in een ultiem momentje van ontspanning? Dan kan je genieten van de 140 massagejets. De binnenbekleding met mozaïek look geeft het geheel een extra luxe vleugje. Door de LED-verlichting lijkt het net alsof je je in een spa bevind. Je hoeft ‘m alleen maar op te blazen en jouw hottub is klaar voor gebruik.

Waar een normale hottub vaak erg aan de prijs is, is dat bij de opblaasbare hottub van de Lidl zeker niet het geval. Voor een bedrag van 549 euro heb jij deze zomer je eigen hottub in je achtertuin staan. Dat is 100,95 euro goedkoper dan normaal!  Deze spotgoedkope whirlpool kan je nu in huis halen via de webshop van Lidl.

Ben je meer een doe-het-zelver? Lees hier hoe jij je eigen zwembad bouwt voor nog geen 250 euro.