Dacht je dat je alle Netflix films hebt gehad, check dan ook nog even of je deze drie al hebt gezien. De films zijn meer dan de moeite waard en zorgen voor een fijne afwisseling deze periode.

Deze drie Netflix films mag je niet missen

De Netflix films die gewoon te streamen zijn, hebben hoge scores en interessante verhaallijnen. Van een jongen die opgroeit in een crimineel circuit tot een overlevende van een zombie-epidemie: deze drie mag je niet missen.

Moonlight

De hoofdpersoon in Moonlight groeit op tussen veel criminaliteit in Miami, waarin zijn omgeving bestaat uit drugsdealers en drugsverslaafden. Chiron wordt gevolgd in zijn jeugd, puberteit en als jongvolwassene. Los hiervan zien we hem ook worstelen met zijn geaardheid door de periodes van zijn leven heen. Moonlight is zeker één van de meest gewaardeerde Netflix films. Zo wordt de film als één van de beste films van de 21e eeuw gezien en won de film de Oscar voor Beste film.

I Am Legend

Deze film is misschien nog wel relevanter dan ooit. In I Am Legend heeft een virus de wereld volledig veranderd en veel slachtoffers gemaakt. Er zijn weinig overlevenden en de straten van New York zijn dan dus ook verlaten. Het personage van Will Smith, Robert, is samen met zijn hond op een missie. Het virus heeft mensen namelijk veranderd in bloeddorstige zombies en Robert wil een medicijn vinden. De film is niet alleen één van de Netflix films die je gezien moet hebben, maar ook één van die van Will die de moeite waard zijn.

Edge of Tomorrow

Ook Edge of Tomorrow is één van de vetste Netflix films. Tom Cruise speelt een soldaat in de toekomst. Hij wordt naar het front gestuurd om de wereld te beschermen tegen een invasie van een buitenaards ras. Later belandt hij in een tijdsloop, waardoor hij keer op keer terugkeert naar dezelfde veldslag. Hij moet alles op alles zetten om uiteindelijk de strijd te winnen. De veelbelovende sequel die is beloofd laat – helaas – nog steeds op zich wachten. Er is dus nog tijd om de film te kijken – en nog een keer en nog een keer, net als de tijdsloop van Cruise.