Gewaardeerd worden door vrouwen is niet zo moeilijk als het lijkt. Met deze paar tips kun je een heel eind komen om de dame die jij leuk vindt net iets meer in te palmen. Met wat simpele trucs kun je al een stuk verder komen dan je dacht. Verzorging van je lichaam en woning zijn een goede stap, maar er is meer. Wij hebben de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Je uiterlijk heeft verzorging nodig

Je hoeft niet knap te zijn. Je hoeft er niet uit te zien als een sexy acteur, een sportieve god of een gladde autoverkoper. Niet iedereen is bedeeld met de beste genen van zijn voorouders. Mocht dat nou wel zo zijn heb je geluk, maar dat verandert niks aan deze tip. Wat namelijk het belangrijkste punt is aan je uiterlijk is dat je er aandacht aan besteedt. Verzorg je baard, houd je kleren netjes en doe íets met je haar. En nog belangrijker: laat blijken dat je er aandacht aan hebt besteed op een stijlvolle manier.

Als je aan iemand wordt voorgesteld valt je verzorging als eerste op. Zit er geen vlek op je hemd, is je broek niet te groot en stinken je kleren niet naar zweet? Verzorging is hierbij het belangrijke woord om te onthouden. Zelfverzekerdheid komt hier ook uit voort, dus dan heb je twee vliegen in één klap.

gezicht verzorging

Je persoonlijke ruimte

Het maakt niet uit wáár je woont, het maakt uit hóe je woont. Als jij voor het eerst een vrouw mee naar huis neemt en ze ziet dat de verzorging van jouw huis niks uitmaakt voor je, laat dat een indruk achter (en geen goede). De ruimte waarin je woont laat zien hoe jij met je omgeving omgaat. Als je niet goed voor je eigen ruimte zorgt, waarom zou je dan goed voor haar zorgen? Het maakt niet uit dat jíj weet dat je goed met haar om kan gaan, het gaat erom dat zij dat idee ook krijgt. Zorg er dus voor dat je huis er netjes en stijlvol uitziet en doe gewoon je afwas.

Ambitie is sexy

Doelen hebben in het leven laten zien dat jij dingen serieus neemt en een beeld voor de toekomst hebt. Wanneer jij een sterke toekomstvisie hebt wordt je aantrekkelijker gevonden. Wees een man met een plan! Dan voelt zij zich ook serieus genomen en is ze onder de indruk van hoe jij alles op een rijtje hebt.

signalen versieren

Weet wat je doet in bed

Het is belangrijk om je seks-skills op orde te hebben. Weet wat je met een vrouw moet doen en leer het eens kennen daar beneden. Als jij zelf je verzorging van je zaak ook op orde hebt scheelt dat al een hoop. Vrouwen zeggen zelf dat zij het waarderen als een man weet hoe hij haar moet pleasen. Tijdens de seks maakt een vrouw ook het knuffelhormoon aan, oxytocine. Hierdoor waarderen ze de ander en worden ze sneller verliefd. Dit gebeurt echter alleen bij het klaarkomen, dus zorg maar dat je weet hoe je dat voor elkaar krijgt.

Communicatie = key

Goed communiceren met een vrouw is nog een hele kunst. Het stereotype beeld is dat vrouwen denken vanuit emotie en mannen nuchterder communiceren. Mocht dit in jouw geval ook zo zijn, is het belangrijk hier wel rekening mee te houden. Je open stellen voor de gevoelens die zij heeft ervaart zij als aantrekkelijk. Ze voelt zich serieus genomen want dat doe jij ook. Naast verzorging is er nog een ander belangrijk woord als het over vrouwen gaat: luisteren. Probeer je te verplaatsen in de manier van communiceren die zij hanteert en de waardering zal zich uitbetalen.

online vrouwen versieren