Other

Dit gedrag op social media vindt jouw vriendin (of vrouw) erg irritant

online gedrag

Ons leven speelt zich vaak en veel online af. De één is meer online te vinden dan de ander. Zit jij veel op social media? Dan zal dat je vriendin ook niet ontgaan. Hou daarom rekening met deze vijf dingen als het op je online gedrag aankomt.

Dit online gedrag kan je beter laten

Net zoals wij wel eens iets hebben aan te merken op het online gedrag van onze vriendin, heeft zij dat ook bij ons. Vaak ben je je niet eens bewust van hoe jij je gedraagt op je mobiel. Dit zijn vijf punten die zomaar eens verkeerd kunnen vallen.

1. Het liken of volgen van andere (knappe) vrouwen

Je ziet een beroemdheid voorbijkomen, een influencer of een vrouw die je persoonlijk  kent. Waarschijnlijk is die like of follow onschuldig bedoeld, maar het kan zomaar zijn dat jouw vriendin daar anders over denkt. Denk dus goed na wat je doet, en doe in elk geval niets stiekem. Openheid is het belangrijkste.

2. Slecht spellen van WhatsApp-berichten

Vage afkortingen, slechte spellingfouten en onduidelijke appjes zorgen ervoor dat jullie contact allesbehalve soepel loopt. Zeker in de beginfase van het daten kan dit online gedrag voor een flinke afknapper zorgen.

3. Alleen WhatsAppen wanneer het jou uitkomt

Dit online gedrag is irritant, omdat zij zo niet op je kan rekenen. Toon initiatief en maak tijd vrij om met haar te appen, vraag naar haar dag en spreek met haar af. Zo voorkom je onduidelijkheid en frustratie.

4. Gelijk gamen na een vrijpartij, of überhaupt gamen in haar bijzijn

Je zit midden in een game, of kan niet wachten om weer een nieuw potje te beginnen. Logisch dat je hiermee je vrije tijd invult, maar als je dit online gedrag te vaak wordt vertoond of op onlogische momenten, kan dat ervoor zorgen dat zij die PlayStation van jou het liefste uit het raam gooit.

5. Lang niet reageren op berichtjes

Jullie zijn midden in een gesprek en opeens laat je niets meer van je horen. Of ze stelt je een vraag, en pas na twee dagen kom je met je – inmiddels verouderde – antwoord. Hier heeft zij niets aan en het komt over alsof je geen interesse in haar hebt. Dit online gedrag zal je dan ook niet in dank worden afgenomen.

Goed, je weet nu dus welk online gedrag je moet vermijden. Maar wat werkt wél? Dit zijn 5 tips om haar te versieren via WhatsApp.