Gear

Dit ondergoed ziet een vrouw het liefst bij de man

onderbroeken

Hebben we het over ondergoed, dan gaan onze gedachtes al gauw naar mooie kanten slipjes, spannende bh’s en eventuele extra’s als een mooi tuniekje (als je geluk hebt). Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat een vrouw waarde hecht aan jóúw ondergoed-keuze? Dit zijn de onderbroeken waar een vrouw jou het liefste wel, en absoluut niet in ziet.

Ondergoed: de ideale onderbroeken voor de man

Oké, een eerste prioriteit is natuurlijk dat de onderbroeken lekker zitten. Je draagt ze de hele dag en wil voorkomen dat er iets knelt of dat je zaakje naar gaat schuren. Maar binnen de categorie  comfortabele onderbroeken’ zit een hele wereld  aan keuzes. En geloof ons: met de verkeerde keuze scoor je geen punten bij een vrouw. Waar zij jou allereerst nooit, maar dan ook nooit in wil zien, is een slip. Kies safe en ga voor een goede boxer en dan het liefst een strakkere, en geen uitgelubberd stukje stof. Dan de printjes. Je kunt er voor kiezen om voor basic te gaan, dan zit je zeker safe. Wil je het iets vrolijker aanpakken dan zijn daar duizenden printjes om uit te kiezen. Kleine tip: maak het – tenzij je wel houdt van een statement maken- niet té bont.

Tot slot is er nog één ding heel belangrijk te weten: hoe goed of mooi je onderbroeken ooit waren, erken dat er een punt komt dat je ze moet vervangen. Geen enkele vrouw wordt blij van het zien van een versleten, vaalgewassen boxer met gaten erin. Ze trekt hem misschien sneller uit, maar dat heeft niet met jouw onweerstaanbaarheid te maken.

Om je een handje op weg te helpen hebben we hier een selectie van onderbroeken voor je, van basic tot gekleurd, zodat jij weet dat je het beste ondergoed hebt gekozen om indruk te maken op je meisje, date of scharrel.