Entertainment

Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarentino staat op Netflix

once upon a time in hollywood

Vandaag zijn we weer een hele toffe titel op Netflix rijker. Tussen het filmaanbod staat namelijk niet zo maar een nieuwe film: hij is nog niet heel lang geleden uitgekomen en afkomstig van één van de grootste regisseurs van deze eeuw. Tel daarbij een cast op waar je de meeste films enkel van kunt dromen en je bent er wel. Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Terentino staat vanaf vandaag op Netflix.

Once upon a time in Hollywood

Om te beginnen weet je voordat je de film gaat zien als dat je te maken hebt met een productie van de hoogste plank. Naast de grote regisseur Tarentino worden de hoofdrollen vertolkt door niemand minder dan Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie.

Once Upon a Time in Hollywood gaat over Hollywood in 1969. Een opkomende en groeiende filmwereld dat ook zijn duistere kanten kent. Leonardo DiCaprio vertolkt de rol van Rick Dalton, een B-acteur die zijn film-carrière langzaam ten onder ziet gaan. Zijn beste vriend Cliff Booth (Brad Pitt) is zijn privéchauffeur en trouwe steun.

Watch on YouTube

Nu op Netflix!

De film is een geheel van toffe beelden, ijzersterke dialogen, een goed gevoel en -uiteraard, het gaat hier om Tarentino– een bak geweld en actie. Heb jij hem nog niet gezien, dan is dit het moment. Once Upon a Time in Hollywood staat vanaf vandaag tussen je Netflix-aanbod!