Je zou zeggen dat onbeperkt tequila drinken een lastige opgave is, toch kan het! En natuurlijk maar op één plek; Mexico. Het drankmerk Jose Cuervo aldaar biedt namelijk een geheel verzorgde luxe expresrit aan van Guadalajara naar Tequila, Mexico.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jose Cuervo USA (@josecuervotequila) op

Onbeperkt tequila drinken

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou en je maten? Dan zou je eens moeten kijken op de discount-website TravelPirates. Volgens de geruchten werden hier ritjes aangeboden voor een bodemprijs van $ 111. Naast het onbeperkt tequila drinken krijg je hier verder nog bij: open bar, een deskundige proeverij, een rondleiding door de distilleerderij van Jose Cuervo en een Mexicaanse culturele show. Gezien het dreigende tekort aan tequila zou ik dus maar gewoon instappen! Vergeet op de terugrit natuurlijk niet je reistassen mee te nemen, want wij kunnen je garanderen dat jij niet nuchter van de trein stapt. En het zou dan toch best wel vervelend als jij straalbezopen of met een ontzettende kater nog een ritje moet maken om je tassen te zoeken.

Als je erover nadenkt is het eigenlijk best makkelijk om gratis reclame te maken voor iets als een huich-kietelende drank als tequila. Organiseer gewoon een treinreis waar je er onbeperkt van genieten kunt. Nu snappen wij dat jij als liefhebber toch heel graag wat meer background-informatie nodig hebt van de aanbieder. Alvorens je zo’n ingrijpende beslissing neemt. Daarom volgt er nu iets meer over de tequila onderneming. De beroemde drank wordt al meer dan 250 jaar geproduceerd in distilleerderij La Rojeña, een van de oudste in Amerika. Zo, cheers!