Entertainment

Deze 25-jarige Amsterdamse is gekroond tot nieuwe Miss Nederland

Ona Moody MIss Nederland 2022

Ona Moody mag zich sinds zondagavond Miss Nederland 2022 noemen. De 25-jarige Amsterdamse veegde de vloer aan met de andere kandidaten in de schoonheidswedstrijd in Hilversum.

Ona Moody is nieuwe Miss Nederland

De 25-jarige Ona kroont zichzelf tot de nieuwe Miss Nederland en mag ons kikkerlandje vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing. Volgens de jury was de geboren Amsterdamse ‘sophisticated en classy’. Daarnaast werd de brunette bestempeld als een zelfverzekerde dame en iemand die alles onder controle heeft. De zevenkoppige jury ziet in haar dan ook een waardige opvolgster van Miss Nederland 2021 Julia Sinning.

View post on Instagram
 

Wie is Ona Moody?

Ona Moody kwam op 29 juli 1997 te wereld in Amsterdam. De dochter van een Zimbabwaanase vader en Nederlandse moeder ging naar de Open Schoolgemeenschap Bijlmer en volgde vervolgens het Lucia Martha Instituut voor Uitvoerende Kunsten. Op haar Instagram is bovendien te zien dat de brunette ook ooit op televisie te zien was als koffermeisje in ‘Miljoenenjacht’. De 25-jarige Amsterdamse nam het op tegen tien andere kandidaten en kwam uiteindelijk als winnares uit de bus. Genoeg reden om een aantal van haar mooiste Instagram-foto’s op een rijtje te zetten:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Meer zien van knappe Nederlandse vrouwen? Limburgs lingeriemodel Donna Ubags is één van de knapste vrouwen van Nederland.