Iedereen houdt wel van het aanzicht dat een auto van het merk Porsche te bieden heeft. De meesten onder ons houden ook van Porsches die al heel wat jaartjes erop hebben zitten. Hoor je toevallig bij die groep mensen? Dan is deze opgekalefaterde Porsche uit 1964 misschien iets voor jou. Wij vinden deze opgepoetste oldtimer Porsche een van de beste auto’s uit het jaar 1964, dat staat vast.

oldtimer Porsche oldtimer Porsche oldtimer Porsche oldtimer Porsche oldtimer Porsche

Emory Motorsports

In het noordwesten van de Verenigde Staten bevindt zich een bedrijf genaamd Emory Motorsports. Zij zorgen ervoor dat oude Porsches naar hun oude glorie worden hersteld. Daar laten ze het echter niet bij. Ze geven de oude Porsches een compleet nieuwe look, zodat ze er anno 2019 nog steedsĀ fresh uitzien. Ze hebben geen enkel onderdeel onaangeraakt gelaten. Buiten de mooie carrosserie bemoeit Emory Motorsports zich ook met andere onderdelen van de auto. Want wat is een beeldige bolide zonder attributen van de hoogste kwaliteit?

Dit is allemaal veranderd

Deze opgepoetste oldtimer Porsche beschikt over vette eigenschappen waar de oude modellen zeer zeker niet over beschikten. Een van de upgrades bestaat uit de omzetting naar een vierwielaangedreven systeem. Hiermee kun je dus scheuren als nooit tevoren. Dat mag ook wel, want de ontwikkeling van deze specifieke auto heeft maar liefst 4 jaar geduurd. In die tijd werd hard gewerkt in het bouwen van de meest geschikte motor voor deze auto. Het betreft een 4-cilinder Boxermotor met een gepaste 200 pk. Een soepele handgeschakelde vijftraps transmissie mag ook zeer zeker niet ontbreken. Wat is dit een droomauto zeg.

Kun je zelfs na het zien van deze post nog geen genoeg krijgen van die geweldige Porsches van weleer? Bekijk dan ook eens deze Porsche 550 spyder die maar liefst 8 jaar ouder is dan bovenstaande klassieker.