Het zou zomaar kunnen dat je je overwinningsmentaliteit helemaal hebt herontdekt met de familiespelletjes die de woonkamer tijdens “de feestdagen” deden opleven. Hou dat nog even vast! Want na drie succesvolle edities zal ons land ook dit jaar weer in de ban zijn van het Nederlands kampioenschap Risk 2018. Tijdens dit NK kun jij duidelijk maken dat je uit ander hout gesneden bent, door jezelf de kroon van Risk-kampioen van Nederland toe te eigenen.

Hoe je dat doet, tja dat is het geheim van de chef, maar dat je nog maar 7 dagen hebt om je tactiek on point te krijgen is een feit!

NK Risk

Dat Risk in menig woonkamer een prominente plek inneemt, dat blijkt wel op het NK. Ieder jaar wordt de enorme ruimte namelijk gevuld met spelers van jong en oud. Fanatieke Risk strategen zullen het spel daarom uiterst serieus nemen. Iets wat van hen misschien wel de nieuwe Nederlands Kampioen zal maken op het NK Risk.

Waar de derde editie eventjes een uitstapje maakte naar een kazerne in Amsterdam, is deze vierde editie weer terug op ’t oude nest: het voormalig Legermuseum te Delft. Op 13 januari 2018 – zet het in je agenda – zal het strijdtoneel weer losbarsten. Voorgaande edities hebben tientallen, zelfs een paar honderd spelers getrokken, we zijn heel benieuwd of dat ditmaal weer overtroffen zal worden.

Waar: Korte Geer 1, Delft
Wanneer: zaterdag 13 januari 2018

Inschrijven kan tot zondag 7 januari! Voor meer informatie of inschrijving als deelnemer, check dan de website.