De strijd om de titel ‘Luitenant Risk’ is nog niet eens gestreden of het volgende kampioenschap biedt zich alweer aan – ja mannen, we mogen er op 27 januari voor gaan zitten om onze kunsten te tonen en wat geluk te beproeven met het legendarische bordspel ‘Mens Erger Je niet’!

De meest fanatieke spelers komen aanstaande zaterdag in Emmeloord bij elkaar op het NK Mens Erger Je Niet. Om het allemaal nog hysterischer te maken neemt niemand minder dan Arie Koomen de presentatie voor zijn rekening, maar hij dobbelt eerst nog een ronde mee!

Thomas Aarnink

De 40e editie van het NK belooft een zinderende strijd te worden met een hoge inzet en gelijke kansen. Zo was het vorig jaar de 8-jarige Thomas Aarnink die er met de felbegeerde titel, een geldprijs en de eeuwige roem vandoor ging! Hij wist maar liefst 250 andere deelnemers achter zich te houden, waaronder Afke de Ruiter uit Emmeloord

Denk je dat je de druk aankan? Via mensergerjeniet@droogpieren.nl kun je je inschrijven of gewoon op de dag zelf naar Emmeloord afreizen. Meer info vind je op droogpieren.nl. Maak ons trots!