Na drie succesvolle edities is het Nederlands kampioenschap Risk 2018 dan nu ook echt een feit. Tijdens dit NK kun jij duidelijk maken dat je uit ander hout gesneden bent, door jezelf de kroon van Risk kampioen van Nederland toe te eigenen. Hoe je dat doet, tja dat is het geheim van de chef, maar dat je tactisch moet zijn dat is een feit!

NK Risk

Dat Risk in menig woonkamer een prominente plek inneemt, dat blijkt wel op het NK. Ieder jaar wordt de enorme ruimte namelijk gevuld met spelers van jong en oud. Fanatieke Risk strategen zullen het spel daarom uiterst serieus nemen. Iets wat van hen misschien wel de nieuwe Nederlands Kampioen zal maken op het NK Risk.

Waar de derde editie eventjes een uitstapje maakte naar een kazerne in Amsterdam, is deze vierde editie weer terug op ’t oude nest: het voormalig Legermuseum te Delft. Op 13 januari 2018 – zet het in je agenda – zal het strijdtoneel weer losbarsten. Voorgaande edities hebben tientallen, zelfs een paar honderd spelers getrokken, we zijn heel benieuwd of dat ditmaal weer overtroffen zal worden.

Waar: Korte Geer 1, Delft
Wanneer: zaterdag 13 januari 2018

Voor meer informatie of inschrijving als deelnemer, check de Facebookpagina van het NK Risk hier. Zin om vanavond eens ouderwets een spel te doen, dan hebben we hier nog 5 bordspellen voor je.