Later deze maand verschijnt Solo: A Star Wars Story. En speciaal voor deze release op 25 mei heeft Nissan een van hun modellen omgetoverd tot een echt Star Wars vehicle. De autofabrikant kan immers niet achterblijven op alle Star Wars gekte rondom de release.

Millennium Falcon – Nissan Rogue

De Nissan crossover heeft een complete make-over gekregen, zowel voor het exterieur als het interieur. Het geheel doet inderdaad nogal “space” aan, maar het betreft hier natuurlijk gewoon een auto. Wel een met Bose speakers op de achterkant, echte Star Wars velgen, bestickering en een wapen op het dak. Binnen zien we verschillende lampjes, schakelaars en een Han’s geluksdobbelstenen hangen.

Helaas voor de liefhebber is de wagen niet te koop, omdat het puur een show model is. Check onderstaande video om toch een beter beeld te krijgen van de auto.

nissan-rogue-millenium-falcon gewoonvoorhem star wars 3 nissan-rogue-millenium-falcon gewoonvoorhem star wars 9 nissan-rogue-millenium-falcon gewoonvoorhem star wars 7 nissan-rogue-millenium-falcon gewoonvoorhem star wars 8 nissan-rogue-millenium-falcon gewoonvoorhem star wars 5 nissan-rogue-millenium-falcon gewoonvoorhem star wars 1 nissan-rogue-millenium-falcon gewoonvoorhem star wars