Wij willen meer The Witcher en het liefste snel een beetje. Toch zullen we helaas nog geduld moeten hebben voordat we de afleveringen van seizoen 2 van de serie kunnen kijken. Tot op heden is er nog geen concrete releasedatum bekend gemaakt. Netflix zit echter niet stil. Ze onthulden een eerste teaser van de film over de serie, namelijk Nightmare of the Wolf.

Nightmare of the Wolf wordt The Witcher-film

Netflix kwam niet zomaar met de teaser op de proppen zetten.  De hele maand december staat namelijk al in het teken van The Witcher op YouTube. Elke dag toont Netflix bijvoorbeeld een scene die is ge-edit in kerststijl, bloopers of hints over wat we nog kunnen verwachten. Zo schreven we eerder al over het hilarische kerst-spotje. Nu hebben ze dus ook al iets bekend gemaakt over Nightmare of the Wolf. Deze The Witcher-film zal gaan over Vesemir en speelt zich af lang voordat hij Geralt’s mentor was. In Nightmare of the Wolf zal Vesemir als Witcher worden geclaimd door de mysterieuze Deglan. Veel meer was er nog niet duidelijk, maar nu kunnen we genieten van de trailer.

Nightmare of the Wolf

Vet logo voor vervolg The Witcher

De teaser die Netflix bekend maakte is inderdaad doet zijn naam eer aan. We zien nog geen personages voorbij komen, maar wel kunnen we het logo zien. Daarop is een duistere wolf afgebeeld. Qua stijl past het logo goed bij de originele The Witcher-serie. De teaser is niet het enige wat er nu bekend is over Nightmare of the Wolf.

Nightmare of the Wolf wordt geen normale film

Ook tweette Netflix namelijk dat het hier gaat om een anime film. Henry Cavill zullen we dus niet voorbij zien komen als Geralt. Het is nog niet precies wanneer de anime uitkomt, maar de IMDb-pagina van de film staat voorlopig wel op 2021. Wij blijven daarnaast nog altijd reikhalzend uitkijken naar The Witcher seizoen 2. Daar is gelukkig al wel veel over bekend.