Entertainment

Art Rooijakkers heeft nieuwe vriendin aan de haak geslagen

Karlijn Guddens nieuwe vriendin Art Rooijakkers

Het management van Art Rooijakkers heeft aan het ANP bevestigd dat de presentator opnieuw de liefde heeft gevonden. Wie is die nieuwe vlam? Maak kennis met Karlijn Gudden, de nieuwe vriendin van Art Rooijakkers.

Art Rooijakkers opnieuw verliefd

In 2020 kwam het nieuws naar buiten dat Art Rooijakkers en zijn destijdse vriendin Andrea Pleijte hadden besloten om hun relatie te beëindigen. De twee waren meer dan twintig jaar samen en hebben in 2017 een tweeling op de wereld gezet. Het was dus een tijdje rustig in het huis van Rooijakkers, ook met werk liep het niet helemaal lekker. De showmaster kon tussen 2021 en 2022 niet werken door ernstige zwelling op zijn stemband. Sinds dit najaar is de 46-jarige weer actief als presentator bij RTL en BNR. Ook op zijn liefdesleven is hij weer actief: zo heeft Art Rooijakkers de 29-jarige Karlijn Gudden als zijn vriendin aan de haak geslagen.

Karlijn Gudden, de nieuwe vriendin van Art Rooijakkers

Inmiddels loopt alles op rolletjes voor de BN’er. Art Rooijakkers heeft zelfs een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Zijn management heeft aangegeven dat hij al een tijdje een relatie heeft met Karlijn Gudden. De dame is afkomstig uit Weert en is momenteel woonachtig in Amsterdam. Ze heeft een Bachelor in de rechten behaald op de Universiteit van Tilburg en is actief geweest als stylist en storemanager. Inmiddels is Karlijn creative director bij het bedrijf Wearfirstnl, een influencer marketing bureau. Tijdens het scrollen op de Instagram van Karlijn is het gezicht van Art Rooijakkers niet te missen. De dame deelt regelmatig foto’s met haar nieuwe geliefde aan haar zijde, al zijn die foto’s alleen zichtbaar voor degenen die haar volgers. Rooijakkers deelde recent geleden zelf ook een foto met zijn nieuwe vriendin in zijn verhaal met de tekst ‘Blij met haar’ gepaard met hartjes icoontjes.