Entertainment

Er zijn 3 nieuwe maps toegevoegd aan Call of Duty: Modern Warfare!

Nieuwe maps op Call of Duty: Modern Warfare

Geloof het of niet, maar Call of Duty: Modern Warfare heeft een nieuwe update gekregen. Maar liefst 4 maanden nadat er voor het laatst nieuwe content aan de game is toegevoegd, zijn er nieuwe maps aan de game toegevoegd.

Nieuwe update op Call of Duty: Modern Warfare

We keken een beetje raar op toen we dit nieuws voorbij zagen komen. Maar het is dus beslist géén 1 aprilgrap. Call of Duty: Modern Warfare krijgt na een nieuwe update maar liefst 3 nieuwe maps erbij. Dat klinkt bij veel Call of Duty-liefhebbers als muziek in de oren.

Het is bijzonder dat er nieuwe content wordt toegevoegd aan een oudere game in de Cod-reeks. Normaal focust Activision zich alleen op de nieuwste game, in dit geval Call of Duty Black Ops: Cold War. Maar niet iedereen is fan van deze game, daarom zijn er waarschijnlijk een heleboel mensen blij met deze update. Er zijn in totaal 2 nieuwe 6v6 maps en één nieuwe Gunfight-map bij gekomen. Reden genoeg om het stof van de disc af te blazen!

Call of Duty: Modern Warfare heeft 3 nieuwe maps

De eerste map die we na de nieuwe update van Call of Duty: Modern Warfare zien in Killhouse. Deze map komt veel fanatieke gamers waarschijnlijk wel bekend voor. Het is namelijk een remake van van de map uit Call of Duty 4. Ook zagen we de map al voorbij komen op Call of Duty Mobile. Daarnaast zien we de map Al-Raab Airbase voor het eerst. Deze map is gebaseerd op de campagnemissie ‘Proxy War’. Als laatste kunnen we uit de voeten op Drainage, de nieuwe Gunfight-map.

De nieuwe maps op Call of Duty: Modern Warfare zijn onderdeel van de Season 2 mid-season update van Call of Duty Warzone. Of we in de toekomst nog meer nieuwe content kunnen verwachten op oudere games is niet bekend. Wij hopen van wel!