Tijdens een presentatie waarin de makers van Call of Duty de cijfers van het fiscale jaar opmaken kwam een sappig nieuwtje naar buiten. Er werd namelijk iets los gelaten over de nieuwe Call of Duty! We kunnen binnenkort de onthulling van de nieuwe game verwachten, daarnaast belooft de nieuwe shooter iets nieuws met zich mee te brengen.

Nieuwe Call of Duty

We moesten lang wachten voordat uitgever Activision informatie kwijt wilde over de nieuwe Call of Duty game. Nu is eindelijk het hoge woord eruit. We krijgen meer informatie over de nieuwe game, ergens in het tweede kwartaal van dit jaar. Dit houdt in dat we niet langer dan eind juni hoeven te wachten. De laatste titel werd op 17 mei bekend gemaakt op een evenement van de uitgever. Hopelijk kunnen we dit jaar net zo snel genieten van onze geliefde shooter.

nieuwe Call of Duty

Game changing

De uitgever wil ook loslaten dat we dit keer te maken hebben met een nieuwe Call of Duty game die grote verandering teweeg gaat brengen in de serie. Ze laten ons nog in spanning over wat dit precies in gaat houden, we zijn in ieder geval benieuwd.

“We expect that both the launch and post-launch content will bring game-changing experiences to our fans.”

De game wordt ontwikkeld door developer Infinity Ward. Deze studio is onder andere verantwoordelijk voor de spellen Modern Warfare, Ghost en Infinite Warfare. Die tweede titel viel bij fans minder in de smaak, maar er wordt ons belooft dat dit geen herhaling zal worden van die game. Op deĀ site van Call of Duty wordt helaas nog niet veel vrijgegeven over de nieuwe game, maar zodra wij wat oppikken dan zullen we dit natuurlijk weer snel aan jullie bekend maken!

Mocht Call of Duty nou niet helemaal jouw ding zijn, maar Grand Theft Auto wel? Lees dan eens alles wat je moet weten over de releasedatum van GTA 6.