BMW produceert al jarenlang prachtige wagens. Het Duitse automerk brengt voor ieder wat wils op de markt. De één houdt meer van een SUV, de ander houdt nu eenmaal meer dan een echte sportwagen. BMW is nu van plan om weer een nieuwe hele dikke BMW M2 op de markt te gaan brengen. Normaal gesproken zie en hoor je hier voor de lancering eigenlijk helemaal niets over, maar deze keer zijn er beelden gelekt van de nieuwe BMW M2 G87.

Auto gelekt

Al een tijd geleden kwam de eerste foto van de BMW M2 G87 online te staan. Deze werd gelekt op Instagram Story. Toen kwam er alleen een foto van de achterkant naar buiten. Deze gelekte foto van de nieuwe BMW M2 was niet echt scherp, echter liet het wel al een goed beeld zien van de auto. Nu zijn er nieuwe foto’s gelekt. De fotograaf was nu zo slim om ook een foto van de voorkant en de zijkanten te maken. Ook de belichting is een stuk beter op de meest recente foto’s.

BMW M2 G87

De BMW M2 G87

Allereerst valt meteen de kleur van de gefotografeerde BMW M2 G87 op. Het gaat om een felle lichtblauwe kleur. Het lijkt om babyblauw te gaan. Naar alle waarschijnlijkheid is dit de kleur waarin dit model van de BMW wordt gelanceerd. Het nieuwe model is voor de rest niet echt heel anders dan normaal. De nieuwe BMW M2 heeft wel een dikkere kont en grotere dikkere wielen dan een normale BMW. Dat maakt deze ook zo mooi. Daarnaast zijn de accenten aan de voor- en achterzijde van de BMW M2 G87 prachtig.

De kans is groot dat deze BMW M2 meer dan 400 pk aan vermogen heeft. Ook de koppel zal hoger zijn dan 500 Nm. Je kunt dus wel verwachten dat hier een grote snelheid mee kan worden behaald en dat je in een hele korte tijd aan de 100 kilometer per uur zit. Wij zijn erg benieuwd of BMW nog veel aanpassingen aan dit nieuwe model gaat doen en wat de precieze specificaties van deze M2 van het Duitse automerk gaat zijn. Hopelijk komt de BMW M2 G87 snel op de markt!

BMW M2 G87 BMW M2 G87
Bron: Autoblog.