Dat kunstenaar Joseph Klibansky niets te klagen heeft als het op inkomsten aankomt, is wel te zien aan zijn nieuwe bolide die hij recent heeft aangeschaft. Dit is de nieuwe auto van Joseph Klibansky.

Joseph Klibansky koopt nieuwe bolide

Naast zijn passie voor kunst is Joseph ook een ware autofanaat. Daarbij is te zien dat hij weg is van witte bolides. Ook bij zijn nieuwe McLaren 765LT Spider is dat dus het geval. De McLaren 765LT is de snellere, sterkere, lichtere, kortom, verbeterde versie van de McLaren 720S. De mooie finesse van de auto komen tot uiting bij het interieur. Daar is wit namelijk niet de enige zichtbare kleur. Het wit wordt gecombineerd met paarse details. Paarse stiksels, paarse afwerking en paars carbon. Het stuur is een verwevenheid van alcantara en paars carbon, het dashboard is trouwens bestaat trouwens ook uit alcantara.

De nieuwe auto van Joseph Klibansky

Met een vast dak kost de McLaren 765LT Spider 412.000 euro. Maar zoals te zien heeft Klibansky de andere variant aangeschaft. Zijn model is vanaf 2020 te verkrijgen in Nederland en kost je 441.000 euro. McLaren heeft de productie van dit model beperkt tot 765 exemplaren. Met de startprijs van 441.000 euro ben je er overigens nog niet. Want met MSO (McLaren Special Operations) kun je een hele kast aan opties aanvinken die de waarde van het voertuig tot wel vijf ton kunnen duwen.

Over duwen gesproken… De achterwiel-aangedreven auto van Joseph Klibansky heeft een benzinemotor die een vermogen levert van 563 kW (765 pk). Oftewel, je rijdt met de McLaren 765LT Spider in 2,8 seconden al 100 kilometer per uur. In 7,2 seconden zit je boven de 200 kilometer per uur. En als je dan echt zeker wilt zijn dat je rijbewijs wordt afgepakt, dan kun je altijd nog doorrijden tot 330 kilometer per uur. Verder heeft de bolide een maximum koppel van 800 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 13 liter per 100 kilometer.

Saillant detail: Joseph heeft zich bij de aanschaf van deze bolide mogelijk laten adviseren door zijn vriend Rico Verhoeven. De auto van Rico Verhoeven komt namelijk ook bij dezelfde autozaak Louwman Exclusive vandaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louwman Exclusive (@louwmanexclusive)