Uhmm… ja hoe kunnen we het afgelopen seizoen van Ex On The Beach: All Stars nou noemen? Leuk, sensationeel, dramatisch of hilarisch? Het had eigenlijk van alles wel wat weg. Je verwacht geen diepzinnige discussies over politiek, maar dit was toch wel sensatie van de bovenste plank. Van sekspartijtjes tot vechtpartijtjes, dit seizoen zat ermee tot de nok toe gevuld. Des te blijer dat we zijn dat MTV nu weer een nieuw seizoen heeft aangekondigd.

Ex On The Beach

Mocht jij jezelf willen inschrijven voor Ex On The Beach dan kan je beter eerst bij jezelf nagaan of je geen psycho exen hebt. Heb je die wel? Doe dan maar alsnog mee, want dat zorgt alleen maar voor meer sensatie. Misschien niet zo leuk voor jou, maar wij als kijkers gaan daar heel goed op. In het programma worden er een aantal singles gedropt in een villa en om de zo veel tijd verschijnt er ineens een ex om de boel even flink te verzieken. Of niet, ligt net aan wat voor ex er uit het water komt.

Ex On The Beach

Inschrijven

Afgelopen zondag was het alweer de laatste aflevering van Ex On The Beach: All Stars. Het nieuwe seizoen is aangekondigd en dat betekent dat jij je nu weer kan inschrijven. Dat gaat heel makkelijk, maar kost wel even wat moeite. Je moet namelijk hier de volgende vragenlijst invullen:

  • Wat is jouw beroep? Of welke studie volg jij momenteel?
  • Hoe zouden jouw vrienden je omschrijven?
  • Waarom ben jij de perfecte kandidaat voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’?
  • Hoelang ben jij op dit moment vrijgezel?
  • Hoeveel exen en scharrels heb jij? Vertel ons meer.
  • Heb je eerder meegedaan aan een televisieprogramma? Zo ja, welk programma en wanneer was dit?
  • Ken jij kandidaten uit voorgaande seizoen van EOTB? Zo ja, wie en hoe kennen jullie elkaar?
  • Kan je gemakkelijk vrij krijgen van jouw werk en/of studie (periode van circa 3 weken)?

Zodra je deze vragen hebt beantwoordt moet je wel nog vervolgens elke ex/scharrel/one night stand beschrijven, hoe je daarop zou reageren, hoe hun als persoon zijn en wat dat voor jou betekent. Op deze manier zullen er dus enkel de heftigste en meest sensationele exen worden uitgekozen om jouw verblijf in de villa te verzieken.

Is dit niet helemaal jouw programma? Dan zou jij jezelf nog altijd kunnen inschrijven voor First Dates, Love Island of Temptation Island.