First Dates zoekt nog vrijgezelle mannen, Temptation Island zoekt nog verleiders en/of koppels en nu is ook Love Island op zoek naar nieuwe vrijgezellen. Mocht het dus niet helemaal lekker uit de verf komen op het gebied van de liefde, of ben je op zoek naar lust? Dan zijn er voor jou als man zijnde genoeg mogelijkheden!

Love Island

Het idee achter Love Island is eigenlijk geen hogere wiskunde. Een lading singles geven zich op – misschien hoor jij er hier dus dit seizoen ook bij – en worden vervolgens uitgenodigd voor een gratis vakantie. Oke, het idee is niet dat je erheen gaat voor een gratis vakantie, maar echt een poging doet tot het vinden van de liefde van je leven. Tijdens je verblijf in een mega villa, zal je een koppel vormen met je potentiële relatiepartner. Maar mocht het zo zijn dat je alleen bent, dan kan het zijn dat je uit de villa wordt gebonjoured.

Inschrijven Love Island

Ben jij op zoek naar de liefde van je leven, dan zou jezelf of iemand anders opgeven niet eens zo’n slecht idee zijn. Je moet er dan natuurlijk wel tegen kunnen dat er 46 camera’s alles nauw in de gaten houden wat jij allemaal uitspookt in de villa. Gelukkig is de eerste stap naar dit avontuur heel gemakkelijk, want inschrijven voor Love Island is een stuk makkelijker dan voor andere (dating)programma’s.

Je vult deze lijst met korte vragen in waarin je vertelt wat je doet, wat je hebt gestudeerd, vorige relaties en hoe vrienden jou zouden omschrijven. Je kent het wel, gewoon de standaard vragen waarbij het programma een beeld van jou krijgt. Daarnaast zul je wel tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en terugkijkend naar vorig jaar: knap. Want, dat waren alle deelnemers van Love Island zeker. Er zal vervolgens één persoon zijn die jouw Facebook, Instagram en de toegestuurde foto’s keurt en samen met de ingevulde vragenlijst wordt er gekeken of je geschikt bent voor het programma of niet! Easy as that!