We zijn weer begonnen aan een nieuwe week. Dat betekent dat we weer reikhalzend kunnen uitkijken naar wat er deze week nieuw op Netflix verschijnt. Ook in week 44 is het aanbod groot.

Nieuw op Netflix in week #44

In deze week kunnen we onder andere een geanimeerde actieserie kijken, een reisdocumentaire en een nieuw seizoen van het vette Suburra. Ook Bloodshot, een actiefilm met Vin Diesel, verschijnt deze week nieuw op Netflix.

Blood of Zeus – dinsdag 27 oktober

Deze serie heette oorspronkelijk ‘Gods & Heroes’ en is nu verandert in Blood of Zeus. Dat bloed van Zeus verwijst naar de hoofdpersoon: Heron. Als zoon van een god en een sterveling is hij een halfgod en opgezadeld met de taak om de hemel en aarde te redden. De avonturen die Heron beleeft worden op een keiharde manier getoond. De anime is dus zeker niet voor watjes. Vanaf dinsdag staan de afleveringen nieuw op Netflix.

 

Suburra seizoen 3 – vrijdag 30 0ktober

Goed nieuws voor liefhebbers van series over de maffia en georganiseerde misdaad: Suburra komt terug. De eerste twee seizoenen van deze serie zorgde al voor de nodige spannende momenten. De makers van de serie hebben aangekondigd dat dit derde seizoen van Suburra bovendien het laatste seizoen zal zijn. De serie gaat over een aantal bendes in Rome en de onderlinge machtsstrijd die zij voeren in gevaarlijke buitenwijken van de stad. Het derde en laatste seizoen staat vanaf vrijdag 30 oktober nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.0

 

Somebody Feed Phil seizoen 4 – vrijdag 30 oktober

Deze feel-good documentaire gaat over presentator Philip Rosenthal. Rosenthal is gespecialiseerd in documentaires over voedsel en reizen en dat komt dan ook sterk terug in de serie. Per aflevering reist hij af naar een grote wereldstad en verdiept hij zich in de plaatselijke keuken. Tot op heden heeft hij nog geen Nederlandse stad aangedaan, maar de bestemmingen voor seizoen 4 zijn niet mis. Hij bezoekt Missisippi, San Francisco, Hawaii, Rio de Janeiro en Singapore. Vanaf vrijdag 30 oktober staat het seizoen nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.2

 

Bloodshot – zondag 1 november

Bloodshot is typisch één van de vette Vin Diesel films die je gezien wilt hebben. De film gaat over een soldaat (gespeeld door Diesel), die ten slachtoffer valt aan een aanslag op het leven van hem en zijn vrouw. Door technologische uitvindingen kan hij weer tot leven worden gewekt, maar hij keert nauwelijks terug als zichzelf. Hij zint op wraak op degene die de aanslag beraamde. Actie, actie en nog meer actie: deze superheldenfilm staat vanaf zondag 1 november nieuw op Netflix.

IMDb-score: 5.7