Het is het begin van alweer de 43e week van het jaar. In de tiende maand worden de dagen geleidelijk aan kouder en regenachtiger. Tijd dus om veel voor de buis te hangen. My Next Guest Needs No Introduction, The Alienist: Angel of Darkness, American Ganster en Barbarians verschijnen deze week nieuw op Netflix.

Nieuw op Netflix in week #43

Van een talkshow tot vette series en een klassieke mannenfilm: het aanbod in week #43 is erg divers. Doordat er van twee series seizoenen bijkomen heb je bovendien genoeg beeldmateriaal voor de nodige oktoberavonden.

My Next Guest Needs No Introduction – woensdag 21 oktober

De titel van deze serie interviews is veelbelovend. De gasten in het talkshowprogramma zullen dus zó bekend zijn dat iedereen ze meteen herkent. Dit is inderdaad het geval. David Letterman interviewde voor de serie eerder al gasten als Barack Obama en Jay-Z. Voor seizoen 3 staan onder andere Robert Downey Jr. en Kim Kardashian op de planning. Openhartig en eerlijk: dat zijn de sessies van Letterman met zijn gasten. Vanaf 21 oktober staan de afleveringen nieuw op Netflix.

The Alienist: Angel of Darkness – donderdag 22 oktober

Net zoals het eerste seizoen speelt het tweede seizoen van The Alienist zich af in het New York rond 1890. In het eerste deel boog het team van Dr. Kreizler (een psycholoog), John (werkzaam bij de krant) en Sara (een secretaresse) zich gezamenlijk over een reeds kindermoorden. In het tweede deel komen ze weer samen, ditmaal op zoek naar een nieuwe dader. Er worden namelijk baby’s ontvoerd. Vanaf donderdag 22 oktober staan de afleveringen nieuw op Netflix.

American Gangster – vrijdag 23 oktober

Heb je zin in een écht goede, sterke mannenfilm? Dan is American Gangster de perfecte keuze. Ridley Scott regisseerde de film, waarin Russell Crowe en Denzel Washington de hoofdrollen spelen. Washington speelt Frank, de chauffeur van een drugsbaas die na diens dood zélf in aanzien begint te groeien binnen de drugswereld. Crowe is een politieagent die altijd het juiste wilt doen. Wanneer hij Frank op het spoor komt, raken hun levens met elkaar verweven. Vanaf vrijdag 23 oktober staat de film nieuw op Netflix.

Barbarians – vrijdag 23 oktober

We lieten het eerder al weten: Barbarians wordt dé nieuwe serie voor fans van Vikings. De harde oorlog tussen de Romeinen en de Germanen die zich afspeelde rond het Teutoburgerwoud staat centraal. De Romeinen hebben de overhand en de Germanen lijken vooral erg verdeeld te zijn. Toch verweren de Germanen zich heftig. Bij de confrontatie die volgt in de bossen gaat het dan ook hard tegen hard. Vanaf 23 oktober staat Barbarians nieuw op Netflix.