Een nieuwe week, een nieuwe ‘Nieuw op Neflix’. Deze week komt Netflix met een nieuw seizoen van een hitserie en twee brute topfilms op de proppen.

Nieuw op Netflix in week #41: 11 t/m 17 oktober

Netflix heeft voor een ieder weer wat in petto. Zo verschijnen er twee brute topfilms deze week nieuw op Netflix. Ook ziet een nieuw seizoen van de hitserie You het daglicht. Als dat geen bingen wordt.

‘De Slag om de Schelde’ – vanaf vrijdag 15 oktober

We hebben al meerdere malen geschreven over deze Nederlandse kaskraker en nu is het moment eindelijk daar: De Slag om de Schelde verschijnt deze week nieuw op Netflix. Deze film is een Nederlandse productie en neemt ons mee terug naar de Tweede Wereldoorlog. Centraal staat (de titel zegt het al) de Scheldemonding in 1944. Hier werd destijds een grote veldslag werd gevoerd. In de film komen de levens van drie uiteenlopende jongvolwassenen samen tijdens deze slag. Deze brute oorlogsfilm is vanaf vrijdag 15 oktober nieuw te zien op Netflix.

‘You’ seizoen 3 – te zien vanaf vrijdag 15 oktober

Ja, ja. De terugkeer van psychopaat Joe Goldberg is eindelijk daar. Al zijn gekke taferelen zullen deze vrijdag terugkeren op onze schermen. Dit seizoen belooft minstens even heftig te worden als de laatste twee seizoenen. Nu hebben stalker Joe en Love een kind gekregen die Henry heet. Het kersverse gezin is in in een rustig dorpje in Californië gaan wonen. In dit seizoen krijgen we te zien hoe het koppel omgaat met de veranderingen en of Joe ooit zal stoppen met stalken.

‘Birds of Prey’ – vanaf zondag 17 oktober

Eén van onze favoriete actrices Margot Robbie schittert als nooit te voren als Harley Quinn. De film stamt uit 2020, maar is vanaf deze week nieuw op Netflix. Op zondag 17 oktober om precies te zijn. In de film volgen we dus Harley Quinn. Quinn gaat op missie om een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van verschillende andere vrouwelijke superhelden. Lukt het Quinn om het meisje te redden zonder de hulp van haar ex-partner The Joker? Bekijk het vanaf zondag 17 oktober op Netflix.