Met alweer de 40e week van 2019 lijkt het einde van het jaar in rap tempo dichterbij te komen. Netflix maakt van deze week een hele mooie. Met weer een breed aanbod van nieuwe films en series kom jij deze week prima door.

In the Tall Grass – 4 oktober 2019

Deze week start oktober en Netflix heeft het horrorseizoen officieel geopend. Eerder werd al bekend dat Netflix een reeks zelf-geproduceerde horrorfilms lanceert deze maand. In the Tall Grass is daar eentje van. Een broer en zus reizen door Amerika wanneer ze worden opgeschrikt door een ijzige kreet uit het gras. Ze besluiten het grasveld in te gaan om uit te zoeken wat er aan de hand is. Vanaf dat moment zal niks meer hetzelfde zijn. Geregisseerd door Stephen King weten we in ieder geval zeker dat het eng genoeg zal zijn.

Peaky blinders – 4 oktober 2019

Seizoen vijf van de serie is eindelijk hier. In het vijfde seizoen komt de Peaky Blinders bende oog in oog te staan met The Billy Boys. Deze Schotse schurken zijn leden van de Britse Fascisten en schuwen geen geweld. De Peaky Blinders, onder leiding van Tommy Shelby deinzen nergens voor terug. Aan actie en spanning geen tekort in dit alweer vijfde seizoen van de hitserie.

 A Nightmare on Elm Street – 1 oktober 2019

A Nightmare on Elm Street is een absolute klassieker binnen het horrorgenre. De originele film stamt uit 1984, de versie die deze week op Netflix verschijnt is de remake uit 2010. De film speelt zich af in Ohio en gaat over een groep tieners die in dezelfde straat wonen. De tieners worden gestalkt en vermoord in hun dromen door een verminkte man genaamd Freddy Krueger. Wanneer de tieners ontdekken dat ze één gemeenschappelijke eigenschap hebben wordt duidelijk waarom juist zij slachtoffer zijn van de doodenge Freddy.

Raising Dion – 4 oktober 2019

Nog eens serie die het kijken zeker waard is. Raising Dion is weer een toevoeging aan de lijst van de door Netflix zelf geproduceerde series. Een weduwe probeert het het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen. Waar komen de krachten vandaan? En hoe kan ze er voor zorgen dat de krachten geheim blijven voor de buitenwereld? De serie kent negen afleveringen en je kijkt ze geheid binnen no time uit.