Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat vraagt weer om een ‘Nieuw op Netflix’. Ook deze week stelt de streamingdienst niet teleur. We kunnen weer een aantal vette docu’s en sicke series verwachten.

Nieuw op Netflix in week #37

In week #37 komt Netflix weer met een aantal knallers op de proppen. Deze vier nieuwkomers kun je deze week nieuw op Netflix verwachten.

Countdown: Inspiration 4 Mission to Space (deel 2)

De makers van ‘The Last Dance‘ hebben een heus spektakel voor jullie in de aanbieding. Ditmaal geen sportdocumentaire, maar een heel ander verhaal. In Countdown: Inspiration 4 Mission to Space staat een groep ruimtevaarders centraal. Deze vier normale burgers zijn van plan om onder leiding van Jeff Bezos drie dagen lang in de ruimte te blijven. Ook zullen ze met hun ruimteschip een grotere hoogte bereiken. Vanaf vandaag staan de derde en vierde aflevering van de serie nieuw op Netflix.

Schumacher

Je hebt grote namen in de sportwereld en je hebt grote namen in de sportwereld. Michael Schumacher is er daar één van. De Formule 1-coureur kende in zijn carrière veel successen en gloriedagen, maar ook een zwaar dieptepunt. In deze nieuwe Netflix-documentaire volgen we zijn verhaal. De docu komt woensdag nieuw op Netflix.

Jake Whitehall (seizoen 5)

Jack en Michael Whitehall keren terug met het vijfde — en laatste — seizoen van Travels With My Father. Dit seizoen maakt het duo de grootste reis van allemaal: een rondreis door hun thuisland, het Verenigd Koninkrijk. Van een diner met Gordon Ramsay, het besturen van een spitfire en een zoektocht naar het monster van Loch Ness. De serie staat 14 september nieuw op Neflix.

Squid game  (seizoen 1)

De serie Squid Game is een ietwat morbide Zuid-Koreaanse thriller, waarin ontvoerde mensen gevangen zijn en gedwongen worden om kinderspelletjes te spelen. Dat kan an sich leuk klinken, maar de verliezers overleven het niet… De bloedstollende serie verschijnt aanstaande vrijdag nieuw op Netflix.