Een nieuwe week is aangebroken. We stevenen al weer bijna af op de achtste maand van 2020. Een jaar dat tot nu toe heeft gezorgd voor veel onzekerheid. Als er één ding is waar we gelukkig al die tijd op aankonden, is het Netflix. Ook aankomende week blijft Netflix haar aanbod uitbreiden. Dit is wat er de komende tijd nieuw op Netflix komt.

Nieuw op Netflix

Netflix gaat als een speer. Eerder werden al de 10 best bekeken Originals bekend gemaakt. Daarin zagen we absolute toppers die voor goede kijkcijfers zorgden. De vraag is of de films en series die deze week nieuw op Netflix verschijnen hetzelfde succes gaan boeken.

Signs – woensdag 22 juli

Misdaadseries staan altijd garant voor een paar spannende uren kijkplezier. In deze serie volgen we een nieuwe politiecommandant, die met een mysterieuze moordzaak te maken krijgt. De moord op een jonge vrouw vertoont namelijk gelijkenissen met een zaak die 10 jaar geleden plaatsvond. Het dorpje van de moorden blijft echter gehuld in zwijgen. De Poolse serie is in Polen al 2 jaar uitgebracht, maar zal wereldwijd vanaf woensdag 22 juli nieuw op Netflix staan.

Norsemen – woensdag 22 juli

Er zijn weinig series die tegelijkertijd zoveel op Vikings lijken én verschillen als Norsemen. De serie lijkt één grote parodie van de brute Vikingenserie. Ook in Norsemen volgen we een dorp Vikingen, maar in dit dorp lijken alle klunzen te zijn verzameld. Bereid je met Norsemen voor op hilarische humor en droge scènes. Terwijl we wachten op de allerlaatste afleveringen van Vikings seizoen 6, kunnen we deze grappen meer dan waarderen. Vanaf woensdag 22 juli staat Norsemen nieuw op Netflix.

Zombieland: Double Tap – donderdag 23 juli

Het eerste deel van Zombieland was zonder twijfel één van de meest komische horrorfilms op Netflix. Nu is het tijd voor het langverwachte tweede deel. Zombieland: Double Tap speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af. De vier hoofdpersonen hebben een leven geprobeerd op te bouwen waarin ze de zombies te slim af zijn. Onderlinge frustraties én een nieuw soort ‘super-zombie’ maken het de groep al gauw moeilijk. Vanaf donderdag 23 juli staat het vervolg nieuw op Netflix.

The Nun – donderdag 23 juli

Een aantal aspecten doen het altijd goed in horrorfilms. Duistere en kwaadaardige nonnen zijn daar één van. In deze horrorfilm wordt een klooster aangevallen door een duistere macht die zich voordoet als non. De ‘Vader’ en ‘Zuster’ die de moorden moeten oplossen stuiten al gauw op sinistere zaken die in het klooster heersen. Deze horrorfilm is zeker niet voor iedereen, maar spannend is ‘ie zeker. Vanaf donderdag 23 juli staat The Nun nieuw op Netflix.