Het is tijd voor weer een nieuwe week. Wat staat er bij jou op de planning? Heb je nog een paar vrije avonden over, dan is het altijd een goed idee om uitgebreide filmsessie te doen. Dit is wat er in week 29 allemaal nieuw op Netflix verschijnt.

Nieuw op Netflix

Netflix blijft haar aanbod uitbreiden en ons hiermee aangenaam verrassen. Zo schreven we eerder al over The Witcher seizoen 2 en alles wat we al over het tweede seizoen weten. Bovendien lieten we je eerder ook al weten wat de knapste actrices zijn die we op het streamingplatform kunnen vinden. Oftewel: Netflix stelt ons nooit teleur. Ook deze week is dat niet het geval. Kijk maar naar de titels die de komende dagen nieuw op Netflix komen te staan.

The Business of Drugs – dinsdag 14 juli

De wereldwijde drugshandel zorgt voor grootschalige misdaad, miljoenen aan kosten en een onzekere toekomst. Het is reden voor een voormalige CIA-analiste om onderzoek te doen naar de economie achter drugshandel. Ze onderzoekt de handel in zes verschillende soorten drugs, waaronder cocaïne en heroïne. In haar zoektocht naar vragen komt ze met uiteenlopende betrokkenen in contact. Van een gemaskerde dealer tot verslaafden: stuk voor stuk doen ze hun eerlijke verhaal. Vanaf dinsdag 14 juli staat de documentairereeks nieuw op Netflix.

Along Came a Spider – woensdag 15 juli

Morgan Freeman speelt de hoofdrol in deze spannende klassieker uit 2001. Hij speelt Alex Cross, een politieagent met een belangrijke taak. De dochter van een senator is namelijk ontvoerd vanuit haar school. Al gauw wordt duidelijk wie hiervoor verantwoordelijk is, maar de beweegredenen achter de ontvoering zijn nog niet meteen duidelijk. Alex krijgt hulp van Jezzie Flanningan, die de beveiliging voor haar rekening had moeten nemen. Samen raken ze verwikkeld in een verhitte achtervolgingsstrijd. Vanaf woensdag 15 juli staat Along Came a Spider nieuw op Netflix.

Father Soldier Son – vrijdag 17 juli

Eerder kondigde we hem al aan: de nieuwe documentaire Father Soldier Son. Deze documentaire werd maar liefst 10 jaar lang gefilmd en volgt een vader en diens twee zoons. Vader Brian wordt uitgezonden naar Afghanistan en is hiermee de grootste held van zijn jonge kinderen. Later, als hij nogmaals wordt teruggezonden naar de oorlog, loopt het minder goed af. Ditmaal keert hij met nog maar één been terug en volgt er een lastig revalidatieproces. Lastig voor Brian én zijn zoons. Raak, puur en de moeite waard. Vanaf 17 juli staat de documentaire nieuw op Netflix.

Suits seizoen 8a – zaterdag 18 juli

En voor de Harvey Specter-fans staat er dit weekend een nieuw (half) seizoen van Suits op de planning. Na het vertrek van Meghan Markle uit de serie zou je zeggen dat de lol er af is, maar wat betreft de verhaallijn: die gaat net zo sterk door als in de eerdere seizoenen. Een flinke lading aan nieuwe gezichten zorgen voor een frisse wind in het kantoordrama.