We zijn inmiddels in mei beland. Ook deze zeven dagen zit Netflix niet stil en breidt Netflix haar aanbod juist uit. In het geval van week #18 betekent het dat er vooral spannende films en series nieuw op Netflix zullen verschijnen, met een politiek karakter.

Nieuw op Netflix in week #18

Ben jij op zoek naar een spannende true crime docu? Of was je juist toe aan een meeslepende film die je ongetwijfeld aan het denken zet? In week 18 van 2021 is Netflix van alle markten thuis. De volgende films en series verschijnen deze week nieuw op Netflix.

The Sons of Sam: A Descent Into Darkness

Rond 1976 en 1977 werd New York opgeschrikt door een gruwelijke seriemoordenaar: David Berkowitz. Als moordenaar stuurde Berkowitz brieven met daarin als afzender ‘Son of Sam’: een titel die hij in de media al gauw kreeg opgelegd. In de documentaire The Sons of Sam: A Descent Into Darkness staan de gruwelijke moorden van Berkowitz centraal. Dat niet alleen. De moordenaar hield na zijn veroordeling altijd vol dat hij onderdeel was geweest van een groep. Bestaat deze groep? Is er bewijsmateriaal voor? In deze true crime docu krijgen we het antwoord op die vraag. Vanaf woensdag 5 mei staat de serie nieuw op Netflix.

 

Und Morgen die Ganze Welt

Het Duitse Und Morgen die Ganze Welt staat ook binnenkort op Netflix. De film gaat over hoofdpersonage Luisa. Zij is twintig, komt uit een goed milieu en sluit zich aan bij de Duitse afdeling van Antifa. Ze wil de opkomst van rechtse politiek bestrijden en gaat daarin steeds verder. Dat komt mede door Alfa, de leider van de organisatie. Hij krijgt haar steeds meer in zijn greep. Und Morgen die Ganze Welt staat vanaf 6 mei nieuw op Netflix.

 

Monster

Steven werkt hard voor zijn school en passie als filmmaker. Wanneer de 17-jarige jongen als uitkijkpost fungeert bij een overval, blijft er niets over van zijn schoolcarrière en dromen. Van het ene op het andere moment wordt Steven namelijk afgeschilderd als monster en krijgt hij te maken met het Amerikaanse rechtssysteem. Monster staat vanaf 7 mei nieuw op Netflix.