De maand mei is nog maar net begonnen,dus hoogtijd om ons voor te bereiden op deze nieuwe Netflix-maand. Dit komt er allemaal naar Netflix in mei

Nieuwkomers op Netflix in mei

Voor sommige van deze series en films moeten we nog even geduld hebben. De releases zijn namelijk verdeeld over de gehele maand mei. Het aanbod is erg divers, maar deze titels mag jij absoluut niet missen aankomende maand.

Clark (5 mei)

Miniserie Clark vertelt het ongelooflijke verhaal achter de beruchtste gangster van Zweden, Clark Olofsson. Zijn beruchte misdaden gaven aanleiding tot de term “Stockholm Syndroom”. Deze actiecomedy verschijnt op 5 mei nieuw op Netflix.

Loin du Périph (The Takedown) (6 mei)

Diakité en Monge worden opnieuw herenigd voor een nieuw onderzoek dat hen door heel Frankrijk voert. De twee tegenpolen lijken onderzoek te doen naar een eenvoudige drugsdeal, maar het blijkt een grootschalige criminele zaak te zijn… Hoe dit af gaat lopen zie je vanaf 6 mei op Netflix.

Love, Death & Robots – seizoen 3 (20 mei)

Een verzameling geanimeerde korte verhalen die verschillende genres omvatten, waaronder sciencefiction, fantasy, horror en komedie. De trailer belooft al veel goeds voor 20 mei.

Jackass 4.5 (20 mei)

Jackass 4.5 bestaat uit alle scènes en stunts die werden verwijderd uit Jackass Forever. De groep neemt zoveel stunts op, dat een groot deel het nooit tot de daadwerkelijk film maken. We kunnen dus gelukkig nog een laatste keer genieten van de allervetste stunts van Johnny Knoxville en zijn groep. De mannen gaan er in elk geval met een knal uit, want de stunts zijn ongelofelijk bizar. Jackass 4.5 is vanaf 20 mei op Netflix te zien.

Stranger Things – seizoen 4 volume 1 (27 mei)

Het nieuwe seizoen Stanger Things zal in twee delen uitgebracht worden, namelijk volume 1 en 2. Kortom: een adempauze tussendoor de twee helften van Stranger Things seizoen 4 – of juist nog geldige reden om de spanning naar een volgend niveau te tillen. De trailer van Stranger Things seizoen 4 belooft in elk geval al veel goeds.