Op de zondag is het altijd maar weer de vraag op wat voor een topveldje we weer een balletje gaan trappen. Het ene veld is nog slechter dan de ander. Maar dit voetbalveld in Zweden overtreft echt alles, probeer hier maar eens fatsoenlijk een bal te passen.

Bizar voetbalveld in Zweden

Het bizarre voetbalveld ligt in Malmö, een grote stad in Zweden. In 2008 werd er in een groot park een veld met de naam ‘Puckolboll’ aangelegd. Het bleek een trekpleister te zijn voor jongeren uit de regio, maar niet om te voetballen. De plek is nu vooral een ontmoetingsplek en moedigt de mensen aan meer te gaan ondernemen in de buitenlucht. Het is maar beter dat hier niet gevoetbald wordt, want je breekt binnen de kortste keren je enkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 433 (@433)

Absurde doelpalen

Ook de goals zijn allesbehalve normaal. De kunstenaar heeft er zijn vrije fantasie in losgelaten en dat heeft geresulteerd in kronkelige doelpalen en een lat met een looping, scoren is hierdoor wel een heel stuk makkelijker… of toch niet?

Wie wilt hier gaan voetballen?

Hoe absurd dit voetbalveld in Zweden er ook uit ziet, wij zijn toch razend nieuwsgierig over hoe het zou zijn om hierop te voetballen. Wat ons betreft krijgt dit voetbalveld dan ook een bonusplek in het rijtje van 5 mooiste voetbalvelden ter wereld. Een serieus potje moet het dan niet worden, want dat is levensgevaarlijk…