Er is niets lekkerder dan ergens een balletje te trappen met je maten. Gemakshalve kies je toch al gauw voor dat ene veldje bij jou om de hoek. Dat hoeft niet altijd het mooiste of beste veldje te zijn. Mocht je toch hunkeren naar een voetbalveld op een prachtige locatie, zoek dan niet verder en boek gauw een reisje met je maten naar één van deze 5 bestemmingen. Wij hebben namelijk de 5 mooiste voetbalvelden ter wereld op een rijtje gezet. Wát een plaatjes!

De 5 mooiste voetbalvelden ter wereld

Parelwitte stranden, geweldige gebergten of andere adembenemende landschappen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er ligt wel een voetbalveld. Stuk voor stuk zijn het prachtige locaties. Je kijkt je ogen uit op de mooiste voetbalvelden ter wereld.

5. Mahibadhoo, Malediven

Alles op de Malediven is mooi: het weer, de stranden, de resorts en de oceaan. De inwoners gebruikten de charmes van de eilanden bij het aanleggen van dit voetbalveld. Pal aan het strand op de Malediven ligt één van de mooiste voetbalvelden ter wereld. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

4. Koh Panyee, Thailand

Waarom voetballen op het land, als het ook gewoon op het water kan? In Thailand hebben ze werkelijk een uniek voetbalveld op het water aangelegd. Zo heb je tijdens het voetballen uitzicht over het blauwe water en de reusachtige rotsen. Het enige nadeel is dat je moet zwemmen als je de bal naast schiet, maar zo af en toe een frisse duik kan geen kwaad.

3. Estadio de la UNSA Arequipa, Peru

Een wedstrijd spelen in een stadion met uitzicht op een vulkaan. Een voetbalveld als deze hebben we nog nooit gezien. Reden genoeg voor een plekje in de lijst van de mooiste voetbalvelden ter wereld.


2. Ilulissat, Groenland

Zelfs de meest afgelegen dorpjes hebben niets anders dan een voetbalveld nodig. Het vers gemaaide gras springt in het oog. Aanschouw het nieuwe voetbalveld in Ilulissat, een klein dorpje in Groenland. Zeker één van de mooiste voetbalvelden ter wereld.


1. Henningsvaer, Noorwegen

Een eiland met niets anders dan een voetbalveld, ideaal voor de mooiste plaatjes. Het duurt even voordat je er bent, maar je speelt er potjes op die je van je lang zal ze leven niet gaat vergeten. Op nummer 1 van de mooiste voetbalvelden ter wereld staat dit prachtige voetbalveld in Noorwegen. Wij kunnen er wel uren naar kijken.