Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Op wekelijkse basis bouwt Netflix aan het aanbod. Zo wordt er nog weleens wat verwijderd op Netflix. Gelukkig verschijnen er ook per week titels nieuw op Netflix. Om jou een houvast in dat web te bieden, pikken wij er per week 5 titels tussenuit.

Nieuw op Netflix [17 juni –  23 juni]

Week 25 loopt van maandag 17 juni tot en met 23 juni. Deze week komt het langverwachte tweede seizoen van een populaire, Duitse serie met mysterieuze verdwijningen, wormgaten en tijdreizen eindelijk op de streamingsdienst vrij. Ook komt een pluizige comedian met een eigen serie die nieuw op Netflix is. Daarnaast is er druk verkeer wat betreft bioscoopfilms van een paar jaar oud, die naar Netflix komen. Op zondag verwelkomt Netflix er maar liefst drie. Hieronder onze top 5 van nieuwe films en series op Netflix voor week 25.

Dark

Dark is een Duitse serie qua eigenzinnige, mysterieuze stijl en vormgeving een beetje doet denken aan Stranger Things. Het is de eerste Duitstalige Netflix Original. Het eerste seizoen is goed ontvangen en heeft een score van 8,6 op IMDb. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar seizoen 2. De serie speelt zich af in het dorp Winden, waar meerdere kinderen verdwijnen. Er wordt een wormgat onder een nucleaire fabriek gevonden, waardoor tijdreizen mogelijk is. De serie speelt zich dan ook in 1953, 1986 én tegenwoordig af. Vanaf vrijdag 21 juni is seizoen twee van Dark op Netflix te zien.

Mr. Iglesias

Gabriel Iglesias is een latino comedian uit de VS. Hij staat ook wel bekend onder zijn bijnaam ‘Fluffy,’ wat ongetwijfeld iets met zijn immense verschijning te maken heeft. Van hem verschijnt een eigen serie Mr. Iglesias op Netflix. Het personage van de pluizige komiek in die serie heet niet Gabriel Iglesias, maar Gabe Iglesias. Helder, toch? Gabe is een leraar op de openbare middelbare school waar hij zelf leerling geweest is. Hij gaat aan de slag met getalenteerde, maar moeilijk handelbare kinderen. Hij wil ze beschermen van het schoolhoofd en ook hun verborgen talenten tot volle bloei laten komen. Nieuw op Netflix: vrijdag 21 juni.

Cop Out

Het is een officieus genre: de buddy cop film. In zo’n film staat een detective duo centraal. In Cop Out uit 2010 zijn dat Jimmy en Paul, gespeeld door Bruce Willis en Tracy Morgan. De rechercheurs worden geschorst als ze een poging om een belangrijke drugsbaas op te pakken, hopeloos om zeep helpen. Jimmy is in bezit van een zeldzame honkbalkaart. Hij hoopt die te verkopen om zo voor zijn dochters bruiloft te betalen, maar dan wordt zijn kaart gestolen. Jimmy gaat dan met zijn partner Paul op onderzoek uit om zijn kaart terug te krijgen. De film is vanaf zondag 23 juni bij Netflix te zien.

The Losers

Fans van The A-Team opgelet. The Losers kan weleens de film voor jou zijn. In deze harde actiefilm  wordt een team special black ops uitgezonden naar Bolivia door de CIA om een drugsimperium op te rollen. Het team, onder leiding van kolonel Clay (Jeffrey Dean Morgan) en met Roque (Idris Elba) en Jensen (Chris Evans) onder de leden, komt er onverwacht alleen voor te staan als de CIA ze aan hun lot overlaat. Ze zijn uit op wraak op hun CIA-leidinggevende Max (Jason Patric). Hierbij krijgen ze onverwachte hulp van de mysterieuze Boliviaanse Aisha (Zoë Saldana). Nieuw op Netflix: zondag 23 juni.

Man of Steel

Krijg jij maar geen genoeg van al dat superhelden geweld? Netflix is er voor jou. Nieuw op Netflix verschijnt de DC Comics-film Man of Steel. Henry Cavill speelt hierin de legendarische rol van Superman/Clark Kent. Deze film uit 2013 is de eerste in een reeks die onder andere het Superman-personage afstofte. Cavill zou de rol ook in latere films, zoals Batman v. Superman, vertolken. Man of Steel gaat over het ontstaan van Superman, hoe hij erachter kwam dat hij superkrachten had en hoe hij besloot de mensheid te beschermen. De film is vanaf zondag 23 juni op Netflix te aanschouwen.

Nog meer actie? Check wat de 5 ziekste actiefilms met Bruce Willis zijn.