Deze week staan je weer mooie dingen te wachten die nieuw op Netflix zijn. Hiermee hoopt de streamingsdienst het aanbod voor de gebruikers interessant te houden. Om jou een handvat te bieden, hebben we vijf titels die deze week verschijnen op een rij gezet.

Week 29 [15 – 21 juli]

Week #29 staat alweer voor de deur. Nummer #29 duurt vanaf maandag 15 juli tot en met zondag 21 juli. De week belooft een beetje traag uit de startblokken, maar heb geduld, want richting zitten er weer goede titels tussen. Het grootste nieuws deze week is natuurlijk het nieuwe seizoen van La Casa de Papel dat deze week dan toch echt zal verschijnen. Ook verschijnen meerdere films nieuw op Netflix, waaronder een Netflix Original thriller. Daarnaast komt er een nieuw seizoen op Netflix van een serie waarin mensen niets anders doen dan in exclusieve auto’s rijden en koffie drinken. Hieronder vind je de top 5 van nieuwe titels op Netflix voor week #29.

Snow White & The Huntsman

In Snow White & The Huntsman speelt Kristen Stewart Snow White en Chris Hemsworth the Huntsman. Snow White is als dochter van de overleden koning opgesloten in de kerker. De kwaadaardige koningin Ravenna (Charlize Theron) is nu de heerser. Net op het moment dat haar magische spiegel verkondigt dat Ravenna het hart van Snow White moet opeten om onsterfelijk te worden, weet Snow White te ontsnappen. Ravenna zendt the Huntsman uit om Snow White te vangen, maar hij wordt in plaats daarvan juist haar beschermer tegen de kwade koningin. Vanaf maandag 15 juli nieuw op Netflix.

Secret Obsession

Brenda Song (Suite Life 0f Zack and Cody) speelt in deze Netflix Original thriller de rol van Jennifer Williams. Jennifer wordt wakker in het ziekenhuis met veel hoofdpijn en een been in het gips. Ze kan zich niets meer herinneren. Gelukkig is haar man er voor de opheldering. Hij vertelt haar dat ze betrokken is geraakt bij een auto-ongeluk, waarbij ze op haar hoofd gevallen is. Jennifer herkent haar man niet en bij thuiskomst hun huis ook niet. Dan slaat de twijfel toe. Want die kerel kan wel zeggen dat hij haar echtgenoot is, maar is dat ook wel zo? Nieuw op Netflix vanaf donderdag 19 juli.

La Casa de Papel

Het voelde misschien als een eeuwigheid, maar je lange wachten zal zich eindelijk terug gaan betalen. Want deze week komt dan toch eindelijk La Casa de Papel seizoen 3 uit. Dit is een van de meest populaire series van het moment die niet in het Engels gesproken zijn. Tokyo en het team onder leiding van El Profesor overvielen de fabriek in Spanje waar voor het hele land geld gedrukt werd. Aan het einde van seizoen twee leken ze de politie eindelijk achter zich gelaten te hebben. In seizoen drie zitten Tokyo en Rio op een privé-eiland. Hoe lang lukt het de bende om onvindbaar te blijven? La Casa de Papel seizoen 3 is vanaf vrijdag 19 juli nieuw op Netflix.

Comedians in Cars Getting Coffee

Er zijn weinig titels zo doeltreffend als deze. Want dit is daadwerkelijk een show waarin comedians in auto’s een kop koffie gaan halen, niet meer en niet minder. De host is de comedykolos Jerry Seinfeld. Hij was in de jaren 90 natuurlijk niet weg te denken van de Amerikaanse tv met zijn sitcom Seinfeld, wat naar eigen zeggen een show was die nergens overging. Dat concept heeft hij met Comedians in Cars tot in de puntjes uitgewerkt. Dit seizoen is onder meer Eddy Murphy, Jamie Foxx, Seth Rogen en Ricky Gervais. Seizoen zes is vanaf vrijdag 19 juli nieuw op Netflix te zien.

Pacific Rim

Ga knallend je weekend in met deze reus van een actiefilm. In Pacific Rim, dat zich afspeelt in de toekomst, krijgt de mensheid het zwaar aan de stok met zeemonsters en ze lijken die slag ook niet zo één-twee-drie te gaan winnen. Een uitgerangeerde piloot Raleigh Becket (Charlie Hunnam) wordt door Stacker Pentecost (Idris Elba) teruggehaald uit zijn pensioen en gekoppeld aan de jonge, onervaren piloot Mako Mori (Rinko Kikuchi). Ze worden op een haast onhaalbare missie gestuurd om een overbodig wapen de strijd in te brengen. Vanaf zaterdag 20 juli nieuw op Netflix.

Check ook welke Netflix Original sci-fi serie eraan zit te komen.