We werden de afgelopen weken steeds meer op de hoogte gebracht van La Casa de Papel seizoen 3. Zo liet El Profesor vorige week deels weten waar het derde seizoen over zou gaan en nu krijgen we eindelijk de officiële trailer voorgeschoteld.

La Casa de Papel

Volgens Netflix Nederland zullen we opnieuw belanden in de Spaanse hoofdstad Madrid! Echter heeft El Profesor en zijn squad het deze keer niet gemunt op de Nationale geldfabriek (Fábrica de Moneda y Timbre), maar de Spaanse Bank (Banco de España). Omdat een gewone bankoverval (met cash) best wel 2018 is, zal de overheid deze keer van zijn goudstaven beroofd worden. Er ligt namelijk een voorraad van 9,1 miljoen troy ounce aan goudstaven in een zwaar beveiligde kluis diep onder de Plaza de Cibeles! Buiten deze info krijgen we ook te horen dat een paar nieuwe personages hun opwachting maken. Dot zijn ze: Bogotá (Keuchkerian), Alicia (Nimri) en Tamayo (Cayo). Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Zie hier de trailer van La Casa de Papel seizoen 3:

Seizoen 3

In de trailer zien we Tokyo en Rio genieten van hun welverdiende vakantie op een onbewoond eiland. Helaas is dit van korte duur, aangezien het eiland wordt bestormd door het leger. Beide proberen ze te vluchten, maar helaas verliep dit voor Rio niet zo soepeltjes en werd hij gepakt. Tokyo wist daarentegen wel te ontsnappen. Daarna zien we wat beelden van de hereniging tussen Tokyo en El Profesor en hoe zij het oude plus de nieuwe teamleden verzamelen. Het nieuwe seizoen is vanaf 19 juli te zien op Netflix.