Elke week voorziet Netflix ons van de nieuwste toevoegingen. De hele maand september lijkt wat betreft nieuw aanbod een goede te worden, met deze eerste week een paar nieuwe parels die voor ons klaar staan. Dit is er nieuw op Netflix.

Mad Max

Netflix trapt de maand September goed af, met deze klassieker uit 1979. De film met (een toen nog onbekende) Mel Gibson in de hoofdrol is gebaseerd op het western-genre, maar speelt zich af in een dystopische toekomst. De beelden zijn niet zo modern als we gewend zijn, maar ben je in de mood voor een goede klassieker, dan mag je deze niet missen. Kijk hier de trailer:

Inception

Ook nieuw op Netflix: de film Inception. Met een 8.8 op IMDb valt deze film in de categorie ‘moet je gezien hebben’. Leonardo Dicaprio in de hoofdrol is altijd een goed begin. Leonardo vertolkt de rol van de architect Cobb. Met behulp van speciale technologie steelt hij bedrijfsgeheimen en ideeën uit de gedachten van anderen terwijl zij dromen. Met de Japanse zakenman Saito als nieuwe doelwit rollen Cobb en zijn handlangers in het ene heftige avontuur na het andere. Een absolute must see. Wil je alvast een beetje in de sferen komen? Check dan deze vette trailer.

Elite seizoen 2

Naast toffe films komt Netflix ook met nieuwe series, of in dit geval nieuwe afleveringen. De serie, waarvan seizoen 1 in 2018 online kwam, gaat over drie tieners die na een aardbeving van school moeten wisselen. Ze worden naar de beste en meest exclusieve school van Spanje gestuurd. De komst van de drie studenten veroorzaakt een hevige strijd. Arm en rijk komen tegenover elkaar te staan en de boel escaleert wanneer er iemand wordt vermoord. Heb je het eerste seizoen nog niet gezien? Hier is de trailer. Cancel je plannen. Binge het eerste seizoen en kijk op 6 september meteen door met de nieuwe afleveringen van seizoen 2.