Call of Duty Modern Warfare is al meer dan een jaar uit. Na verschillende season-updates komt het spel dan uiteindelijk toch ten einde. Season 6 is de laatste grote update die de game zal krijgen. Maar goed ook, een nog grotere game-file zou de Ps4 of Xbox 1 niet meer aankunnen. Wij bespreken alles over Call of Duty Modern Warfare seizoen 6.

Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare kwam op 23 augustus 2019 uit. Het spel had hoge verwachtingen omdat het een vervolg was op de Modern Warfare serie. Die verwachtingen heeft het spel wat ons betreft wel waargemaakt. Met de toevoeging van de Battle-pass en verschillende season-updates was het een Call of Duty die we nog nooit op deze manier gezien hadden. Ook Warzone zorgde voor een compleet nieuwe Call of Duty-ervaring. Call of Duty seizoen 6 is de laatste grote update die deze game zal krijgen in aanloop naar Call of Duty Black Ops: Cold War.

Call of Duty Modern Warfare Season 6

We nemen alle nieuwe features van Call of Duty Modern Warfare Season 6 even met je door. Te beginnen met Warzone. Warzone krijgt een nieuw ondergronds metrostelsel. Dit zorgt voor weer een nieuwe spelelementen. Ook gaan er geruchten over een nuke die naar Verdansk komt, hierdoor krijgt de Warzone-map een compleet nieuwe uitstraling. Deze geruchten kunnen we helaas niet bevestigen, maar het live-event zou er dan in ieder geval heel dik uit zien. Bekijk een gelekte foto van de allesverwoestende atoombom hieronder.

Call of Duty Modern Warfare season 6

Verder komt ook de nightmode terug en zijn er concrete geruchten over een ‘Zombie Royale’, genoeg om je op te verheugen!

Multiplayer

Zoals bij elke update verwachten we ook nu nieuwe multiplayer maps. Welke dat zijn, is nog niet bevestigd. Uit de game-files is wel te halen dat de nieuwe namen Borderline, Takedown of Village kunnen zijn. Ook zijn er in Call of Duty Modern Warfare Season 6 nieuwe Operaters te unlocken. Farrah (een bekend personage uit de campaign mode) en Nikolai zijn via de nieuwe Battle-Pass te verkrijgen.

Call of Duty Modern Warfare season 6

Call of Duty Modern Warfare season 6

Call of Duty Modern Warfare Season 6 is te downloaden vanaf 29 september, de laatste update voor Call of Duty Black Ops: Cold War is veelbelovend!