Het is algemeen bekend dat bekende acteurs aardig wat geld te besteden hebben. Nicolas Cage is daar het perfecte voorbeeld van. Nicolas Cage heeft namelijk besloten om zijn privé-eiland te gaan verkopen.

Het privé-eiland van Nicolas Cage

Nicolas Cage kan terugkijken op een succesvolle carrière als acteur met onder anderen bekende films als Kick-Ass, Leaving Las Vegas en Face Off. Als je zo’n carrière achter de rug hebt, is het niet zo gek dat je veel geld bij elkaar hebt verdiend. Met al dat geld kan je flink wat bezittingen kopen. Zo heeft de 58-jarige acteur veel huizen op zijn naam staan. Naast de vele huizen heeft de acteur nog iets in zijn bezit, wat niet veel mensen zullen hebben: een privé-eiland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolas Cage (@nicolascagefans)

Leaf Cay(ge)

Het privé-eiland van Nicolas Cage heet Leaf Cay en ligt in Exuma. Nicolas Cage kocht het eiland in 2006 voor drie miljoen dollar. Het eiland staat na zestien jaar nog steeds leeg, want Nicolas Cage heeft er nog nooit op gebouwd. De geruchten gaan zelfs dat hij er nooit een nacht op heeft geslapen. Ondanks dat er nooit op gebouwd is blijft het natuurlijk een prachtig privé-eiland van ongeveer 121.405 vierkante meter met mooie stranden en een klein meer.

Privé-eiland Nicolas Cage: Leaf Cay

Het prijskaartje van Leaf Cay

Nicolas Cage probeert al een tijdje om het eiland te verkopen. Als je denkt dat de prijs nog een beetje hetzelfde zou zijn als zestien jaar geleden omdat er niet gebouwd is, dan heb je het goed mis. De acteur is namelijk van plan om grote buit te vangen voor zijn privé-eiland. Hij vraagt er namelijk 7,5 miljoen euro voor. Dat is dus meer dan twee keer zoveel als waarvoor hij het gekocht heeft. Heb je altijd al een eiland willen hebben én wil je een ontmoeting met Nicolas Cage? Dan is dit jou kans.

Beeld: Private Island Online.