Netflix heeft de trailer gedropt van de nieuwe documentair over Neymar – Neymar: The Perfect Chaos. Tipje van de sluier: het ziet er veelbelovend uit.

‘Neymar: The Perfect Chaos’ laat hectische leven zien

Het leven van Neymar is één grote chaos. Als voetballer bij Santos in Brazilië werd hij al snel benoemd tot het grootste talent ter wereld. Zijn bijzondere manier van dribbelen en het speelse in zijn spel liet het publiek op de banken staan. Bij FC Barcelona brak de Braziliaan pas écht door. Sindsdien ligt de wereld aan zijn voeten. Over het bizarre leven van Neymar heeft Netflix een documentaire gemaakt met de naam ‘Neymar: The Perfect Chaos’ en die is vanaf 25 januari al te zien.

Braziliaanse ster met bijzonder slecht imago

In de loop van de jaren is er een vrij negatief beeld over Neymar ontstaan. Dat begon eigenlijk toen de buitenspeler een transfer maakte naar Paris Saint-Germain. Hij wilde daar naar verluid uit de schaduw van Messi stappen en de grote ster worden. Dat plan heeft niet helemaal goed uitgepakt zoals hij in gedachten had. Fopduiken, aanstellerijen en blessures werden een steeds groter onderdeel van het spel van de samba-voetballer. Neymar hoopt dankzij de documentaire Neymar: The Perfect Chaos weer positief belicht te worden.

Documentaire ‘Neymar: The Perfect Chaos’ binnenkort op Netflix

Neymar is ongetwijfeld één van de beste voetballers van deze tijd, maar heeft hij zijn potentieel waar kunnen maken? Daar zijn de meningen over verdeeld. In de aanstaande documentaire ‘Neymar: The Perfect Chaos’ wordt de loopbaan en het bizarre leven van voetballer Neymar in beeld gebracht. Onder andere David Beckham, Lionel Messi en Kylian Mbappé geven hun visie en mening over de sterspeler van Brazilië. De trailer belooft in elk geval veel goeds voor de lancering van Neymar: The Perfect Chaos zelf, die vanaf 25 januari te zien is op Netflix.