Het kon niet uitblijven: Neymar krijgt een eigen documentaire op Netflix. De streamingdienst heeft de voetballer een lange tijd op de voet gevolgd om de mensen kennis te laten maken met ‘de echte Neymar’.

Het hectische leven van Neymar

Het leven van Neymar is één grote chaos. Als voetballer bij Santos in Brazilië werd hij al snel benoemd tot het grootste talent ter wereld. Zijn bijzondere manier van dribbelen en het speelse in zijn spel liet het publiek op de banken staan. Bij FC Barcelona brak de Braziliaan pas echt door. Sindsdien heeft hij nooit meer teruggekeken. Over het bizarre leven van Neymar heeft Netflix een documentaire gemaakt en die is vanaf begin volgend jaar al te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Een sterspeler met een slecht imago

In de loop van de jaren is er een vrij negatief beeld over Neymar ontstaan. Dat begon eigenlijk toen de buitenspeler een transfer maakte naar Paris Saint-Germain. Hij wilde daar naar verluid uit de schaduw van Messi stappen en de grote ster worden. Dat plan heeft niet helemaal goed uitgepakt. Fopduiken, aanstellerijen en blessures werden een steeds groter onderdeel van het spel van de samba-voetballer. Neymar hoopt dankzij deze documentaire op Netflix weer positief in het daglicht te komen.

Documentaire ‘Neymar: The Perfect Chaos’ binnenkort op Netflix

Neymar is ongetwijfeld één van de beste voetballers van deze tijd, maar heeft hij zijn potentieel waar kunnen maken? Daar zijn de meningen over verdeeld. In de aanstaande documentaire ‘Neymar: The Perfect Chaos’ wordt de loopbaan en het bizarre leven van voetballer Neymar in beeld gebracht. Onder andere David Beckham, Lionel Messi en Kylian Mbappé geven hun visie en mening over de sterspeler van Brazilië.

De documentaire ‘Neymar: The Perfect Chaos’ bestaat uit drie afleveringen en is vanaf 25 januari te zien op Netflix. Dit wordt weer een sportdocumentaire om aan je kijklijst toe te voegen!