Entertainment

Netflix releaset binnenkort nieuwe komedie ‘You People’ met sterrencast

you people netflix

Streamingdienst Netflix komt met een nieuwe komedie op de proppen: You People. Men heeft, mede dankzij de sterrencast, hoge verwachtingen van de film. Kan jij ook niet wachten om You People te streamen?

Sterrencast

In de comedyfilm You People worden twee mensen verliefd. Nu is dat niet zo bijzonder, maar de ouders zijn nou niet bepaald blij met de keuze van hun dochter… Jonah Hill, Eddie Murphy, David Duchovny en Julia Louis-Dreyfus spelen de hoofdrollen in deze Netflix-film.

Verhaallijn van ‘You People’

You People vertelt het verhaal van Ezra Cohen (gespeeld door Jonah Hill) en Amira Mohammed (Lauren London). Eerst genoemde stapt hij laatst genoemde in de auto, omdat hij denkt dat ze zijn deelauto-maatje is. Dat blijkt echter niet het geval. Als Amira eenmaal van de schrik is bekomen, blijken de twee elkaar leuk te vinden. Zo leuk zelfs, dat het stel uiteindelijk besluit om in het huwelijksbootje te stappen. Klein probleem: Ezra en Amira moeten eerst goedkeuring krijgen van hun ouders.

Bij Ezra vormt dat geen probleem: hij heeft twee progressieve ouders die het huwelijk zegenen. Bij Amira is het een ander verhaal: zij heeft twee bezorgde moslimouders (gespeeld door Eddie Murphy en Nia Long). De ouders van Amira hebben hun twijfels bij de nieuwe vriend, en mogelijk nieuwe huwelijkspartner, van hun dochter.

Teaser van ‘You People’

In de teaser van You People zie je Ezra die voor het eerst zijn schoonouders ontmoet. En die ontmoeting loopt nou niet bepaald van een leien dakje …

Watch on YouTube

Kan jij na het zien van de teaser ook niet wachten om de film te zien? Vanaf 27 januari is You People te zien op Netflix.