Netflix heeft een nieuwe trailer gedropt van het tweede seizoen van Narcos: Mexico. De onheilspellende beelden geven ons een inkijkje in wat we van de serie kunnen gaan verwachten.

Vijfde seizoen in een drugskartel

Het verhaal van de populaire misdaadserie begon oorspronkelijk in Colombia. Dit Zuid-Amerikaanse land was drie seizoenen lang het toneel voor de verfilming van ’s werelds grootste drugspraktijken. Na de drie Colombiaanse seizoenen verschoof de focus en werden we meegenomen in Narcos: Mexico. Deze nieuwe verhaallijn gaat over Félix Gallardo (gespeeld door Diego Luna) die zichzelf omhoog weet te werken binnen het Mexicaanse Guadalajara kartel. Hoe meer zijn imperium vorm krijgt, hoe duidelijker het is dat er mensen zijn die hem daar heel graag weg willen hebben. Zijn geduchtste tegenstander is DEA-agent Kiki Camarena. Hij zit de drugsbaron achter de hielen.

Narcos: Mexico

In het tweede seizoen van Narcos: Mexico gaat het verhaal verder. Het is niet langer Kiki, die de grootste vijand is van Félix, maar een DEA-collega genaamd Walt Breslin. Dit is de persoon die we in het eerste deel veel als vertelstem hebben gehoord en aan het einde van de aller laatste aflevering voor het eerst ook te zien was in de serie. Félix bouwt gestaag door aan zijn imperium maar heeft langzamerhand niet alleen de DEA als vijand, ook ander kartels hebben hem in het vizier. En als dat nog niet dreigend genoeg is lijkt het er op dat Félix ook heel goed moet opletten wat de bedoelingen zijn van zijn ‘eigen mannen’.

Releasedatum Narcos: Mexico seizoen 2

De teaser duurt nog geen minuut, maar laat ons maar al te goed voelen dat Félix verdomde goed moet gaan oppassen in dit nieuwe seizoen. De onheilspellende toon belooft veel spanning en intrige. De serie komt uit op 13 februari 2020. Netflix zal in één keer het hele seizoen online gooien. Dit betekent heerlijk binge-materiaal. Mocht je nou niet aan die date komen voor Valentijnsdag de 14e dan heb je met 10 afleveringen Narcos: Mexico genoeg vermaak op je wachten.