Leef jij al een tijdje met een gevoel dat het weleens tijd wordt om je hond en jij te vereeuwigen op film? Dan kun je de hand schudden met Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat het op zoek is naar honden om te schitteren in de tweede serie van een documentairereeks over hondenliefhebbers.

Netflix Documentaire Dogs

In de zoektocht naar nieuwe bijzondere verhalen is Netflix uitgekomen op Social Media. Op Instagram en Twitter heeft het een oproep eruit geslingerd. Het is vrij simpel, doe op een van deze kanalen gewoon je verhaal over jou en je viervoeter en je maakt kans. Zij het dat je wel #netflixdogstory en tag @NetflixDogs moet noemen!

Niet de eerste keer

Mocht je Netflix al wat langer op je netvlies hebben, dan weet je misschien dat het al eerder een documentaire over honden en hun baasjes heeft gemaakt. Seizoen 1 betrof een zesdelige docu waar in iedere aflevering het uitzonderlijke verhaal van een speciale relatie werd uitgelicht. De docu-makers Glen Zipper en Amy Berg brachten een getraumatiseerd 11-jarig meisje en haar therapiehond in beeld. Ook is te zien hoe Ayham zijn hond Zeus uit het oorlogsgebied in Syrië redt.