In december komen vaak de mooiste dingen voorbij: de feestdagen, cadeaus en familiebezoeken. Maar ook Netflix stoomt lekker door de komende maand. Als je nog een vrije avond over hebt in deze drukke maand, zijn dit de aanraders om te kijken. Met dit uiteenlopende aanbod zit er voor jouw sowieso wat leuks tussen. Al deze series en films verschijnen namelijk op Netflix deze december.

The Witcher – 20 december 2019

Deze serie is al langer aangekondigd, en de trailer hebben we al gezien. Hoofdpersoon Geralt (Henry Cavill) is een ‘Witcher’ in een magische wereld op een onbekend continent. Hij vecht tegen vijanden en duistere magie, en wordt geholpen door een mysterieuze prinses en tovenares. Het format heeft veel weg van Game of Thrones en kan zomaar net zo’n succes worden.

6 Underground – 13 december 2019

Dit is een brute film over zes miljardairs die doen alsof ze zijn overleden. Hierdoor kunnen ze onopvallend een groep criminelen aanpakken. Ze noemen elkaar bij getal om onzichtbaar te blijven en omdat ze miljardair zijn hebben ze genoeg budget. Deze dingen zorgen ervoor dat vette actie gegarandeerd is in deze film met Ryan Reynolds in de hoofdrol.

Confession Killer – 6 december 2019

Deze misdaadserie draait om het waargebeurde verhaal van de seriemoordenaar Henry Lee Lucas. Hij werd in de jaren ’80 veroordeeld voor drie moorden, waaronder die op zijn eigen moeder. Hij bekende in het verhoor, maar hij bekende nog veel meer. Uiteindelijk is hij voor elf moorden veroordeeld. Einde verhaal zou je denken, maar de politie kwam erachter dat hij meer misdaden heeft bekend dan dat hij kón plegen. De Confession Killer was dus nog steeds de politie aan het voorliegen, en je ziet in december meer op Netflix.

Lost in Space seizoen 2 – 24 december 2019

We kennen deze serie nog wel van het eerste seizoen, waarin de familie Robinson naar een nieuwe planeet werd gestuurd om het menselijk ras een nieuwe toekomst te geven. Het ruimteschip belandde uiteindelijk op een andere planeet, en hier stapelen de problemen zich op. De jongste zoon raakt bevriend met een robot-achtig figuur en dit leidt tot spannende taferelen.

V wars – 5 december 2019

De  in de titel staat voor vampieren. Jawel, Netflix zet goed in op het fantasy-genre. Wetenschapper Luther wordt geconfronteerd met een nieuwe, gevaarlijke epidemie, die mensen in vampieren verandert. Steeds meer mensen raken hierdoor besmet en daardoor lijkt niemand meer veilig te zijn.  Ook deze bloedstollende serie komt in december op netflix.